ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσεκάρει τον ΜακΚένζι Μουρ η Παρτιζάν

Τσεκάρει τον ΜακΚένζι Μουρ η Παρτιζάν
EUROKINISSI

O ΜακΚένζι Μουρ εντυπωσίασε την σεζόν που ολοκληρώθηκε και με τις εμφανίσεις του με το Λαύριο βρέθηκε στο στόχαστρο της Παρτιζάν, η οποία θέλει να τον ντύσει με τα χρώματά της. Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Ράντε Ζάγκορατς.

Ο ΜακΚένζι Μουρ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, οι... μετοχές του στην αγορά έχουν ανέβει μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με το Λαύριο και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportando, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Παρτιζάν.

Η Παρτιζάν φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ - φόργουορντ, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε σε 25 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket League είχε μέσο όρο 17,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ, 2,1 κλεψίματα και 2,9 λάθη.

O ΜακΚένζι Μουρ έχει αγωνιστεί επίσης στον Προμηθέα (2016-17), στη Νέα Ζηλανδία (Nelson Giants - 2015, Canterbury Rams - 2016 / 2017) και στο Βέλγιο (Leuven Bears) και δείχνει έτοιμος να κάνει το step up στην καριέρα του.

Τέλος, η Παρτιζάν έδωσε επίσημη μορφή στην διετή συμφωνία της με τον Ράντε Ζάγκορατς, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν 2017-18 στην Μπέτις. Ο 23χρονος φόργουορντ (2.06μ.) το 2016 επιλέχθηκε στο Νο. 35 του NBA Draft από τους Boston Celtics, στη συνέχεια τα δικαιώματά του πέρασαν στους Memphis Grizzlies και μετά την θητεία του στην Liga Endesa επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Παρτιζάν. O Ζάγκορατς την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε σε 14 αγώνες στην Liga Endesa και είχε μέσο όρο 4,4 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 0,2 ασίστ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ