Θέμα στη "Mundo Deportivo" η επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Πόλη

Η ιστοσελίδα της Καταλανικής εφημερίδας "Mundo Deportivo" είχε στα πρώτα θέματά της την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη ως τιμωρία για τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε.

Το γεγονός αυτό έχει αρχίσει ήδη να δημιουργεί εντύπωση στην Ευρώπη. Και ένα από τα πρώτα μέσα που ασχολήθηκαν με αυτή την είδηση ήταν η καταλανική ιστοσελίδα "El Mundo Deportivo", η οποία είχε στα πρώτα θέματά της το συγκεκριμένο γεγονός!

Ο λόγος φυσικά για αυτό είναι η παρουσία του Καταλανού Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της ομάδας, με την "El Mundo" να γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο του κειμένου "ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θα επιστρέψουν από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν για τιμωρία".

 

Παρακάτω αναφέρεται μάλιστα ότι η συγκεκριμένη απόφαση ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και το γεγονός ότι η διαδρομή Κωνσταντινούπολη-Αθήνα υπολογίζεται περίπου στα 1.100 χιλιόμετρα.

Η "Mundo Deportivo" βέβαια είναι απλώς ένα από τα μέσα που ασχολήθηκε με το θέμα. Αρχής γενομένης από το σάιτ "Sportando", αρκετά σάιτ ανά την Ευρώπη αναπαράγουν την συγκεκριμένη είδηση, η οποία έχει ήδη γίνει γνωστή σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια, επιστρέφει με πούλμαν από την Πόλη ο Παναθηναϊκός!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24