ΜΠΑΣΚΕΤ

Στους τελικούς του EuroCup ο Κορομηλάς

Στους τελικούς του EuroCup ο Κορομηλάς

Ο Ηλίας Κορομηλάς είναι μεταξύ των διαιτητών που θα σφυρίξουν στους τελικούς του EuroCup μεταξύ της Βαλένθια και της Αλμπα. Στο Final Four της EuroLeague γυναικών η Βάσω Τσαρούχα.

Η ελληνική διαιτησία σφυρίζει και φέτος στα μεγάλα παιχνίδια των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Ο Ηλίας Κορομηλάς είναι μεταξύ των διαιτητών που επιλέχθηκαν για τους τελικούς του EuroCup , όπου έχουν προκριθεί η Βαλένθια και η Αλμπα Βερολίνου. Ο Έλληνας διαιτητής θα σφυρίξει στον δεύτερο τελικό, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο (12/4, 21:00).

Ελληνική παρουσία θα υπάρξει όμως και στο Final Four της EuroLeague γυναικών , το οποίο θα διεξαχθεί στο Σοπρόν της Ουγγαρίας στις 12 και 14 Απριλίου, με τη συμμετοχή των Εκατέρινμπουργκ, Ντιναμό Κουρσκ, USK Πράγας και της διοργανώτριας Σοπρόν. Εκεί θα διαιτητεύσει η Βάσω Τσαρούχα.

Τέλος, στο Final Four του Basketball Champions League που θα φιλοξενήσει η Αμβέρσα, θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Πουρσανίδης. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν η Αντβέρπ, η Βίρτους Μπολόνια, η Μπάμπεργκ και η Τενερίφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ