ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Μακάμπι ο Σέντρικ Σίμονς

Στη Μακάμπι ο Σέντρικ Σίμονς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέντρικ Σίμονς είναι η τελευταία προσθήκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να επιστρέφει στη δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Η αναμονή έλαβε τέλος για τον Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φόρεσε προ διετίας τη φανέλα της Μπρίντιζι για ένα εξάμηνο, δίχως να καταγράψει ιδιαίτερα καλά νούμερα.

Ο τραυματισμός του κιόλας δεν βοήθησε στο να μακροημερεύσει στην ιταλική ομάδα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κι έκτοτε να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το καλοκαίρι μετακόμισε στην Γκαζιάντεπ προσπαθώντας να βρει τον παλιό του εαυτό, να επιστρέψει στο προσκήνιο και να ξαναγίνει... απαραίτητος για την ομάδα του. Δεν κατάφερε όμως να πείσει για την ετοιμότητά του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μετά από περίπου ένα μήνα παρουσίας στην τουρκική ομάδα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως αψήφισε όλα τα παραπάνω, τον έκανε δικό της μέχρι το τέλος της σεζόν και περιμένει να πάρει βοήθειες στη φροντ λάιν, η οποία αποτελεί την "αχίλλειο πτέρνα" της φέτος, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ