ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρτίζαν: Δικαιώθηκε για τα βήματα, απορρίφθηκε η ένστασή της

Παρτίζαν: Δικαιώθηκε για τα βήματα, απορρίφθηκε η ένστασή της

Η Σερβική Ομοσπονδία παραδέχτηκε ότι ο Μπίλι Μπάρον έκανε βήματα στην τελευταία φάση του 4ου αγώνα των σερβικών τελικών, αλλά απέρριψε την ένσταση της Παρτίζαν (VIDEO).

Ο Μπίλι Μπάρον έκανε βήματα πριν σημειώσει το νικητήριο καλάθι στον τέταρτο τελικό του σερβικού πρωταθλήματος και η Ομοσπονδία παραδέχτηκε ότι υπήρξε διαιτητική παράβλεψη στην συγκεκριμένη φάση, τιμωρώντας με πρόστιμο τους τρεις διαιτητές. Ποια είναι όμως η ουσία; Η ένσταση που υπέβαλε η Παρτίζαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης απορρίφθηκε...

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Σερβική Ομοσπονδία, " οι διαιτητές παρέβλεψαν τα βήματα που έγιναν στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τέταρτου τελικού και επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Μέχρι τότε, για 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα, η διαιτησία ήταν πολύ καλή.

Παρά το προφανές λάθος των διαιτητών που είχε επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα, και λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται υπό τους κανονισμούς της FIBA, σύμφωνα με τους οποίους ένα διαιτητικό λάθος δεν αποτελεί λόγο επανάληψης του αγώνα, η ένσταση της Παρτίζαν απορρίφθηκε και το παιχνίδι κατακυρώθηκε με το καταγεγραμμένο σκορ".

Το οξύμωρο είναι ότι παρότι η διαιτησία ήταν " για 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα πολύ καλή", οι Μπελόσεβιτς, Ομπρκνέζεβιτς και Νίκολιτς τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από τρεις αγώνες, ποινή φυσικά που θα μεταφερθεί στην επόμενη σεζόν...

Δείτε την επίμαχη φάση στο παρακάτω video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ