ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά στο "μπαμ" με Νόρις Κόουλ η Μακάμπι!

Oklahoma City Thunder guard Norris Cole (30) passes around Denver Nuggets forward Darrell Arthur, right, during the fourth quarter of an NBA basketball game in Oklahoma City, Wednesday, April 12, 2017. Denver won 111-105. (AP Photo/Sue Ogrocki)
(AP Photo/Sue Ogrocki) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ισραήλ η Μακάμπι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Νόρις Κόουλ και βρίσκεται "μία ανάσα" από την απόκτησή του.

Στη Μακάμπι έχουν αποφασίσει να κλείσουν με θόρυβο τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Η "ομάδα του λαού" ψάχνει έναν πόιντ γκαρντ για να ολοκληρώσει το ρόστερ της και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ ο "εκλεκτός" για αυτή την θέση είναι ο Νόρις Κόουλ, με τον οποίο μάλιστα οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό!

Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο μέχρι και για καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ άλλα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στην φάση της ανταλλαγής συμβολαίων.

Ο Κόουλ επιλέχθηκε στο Νο28 του ντραφτ του 2011 και έκτοτε αγωνίζεται στο ΝΒΑ με εξαίρεση ένα μικρό "διάλειμμα" 9 αγώνων που πέρασε στην Κίνα, έχοντας μέσους όρους καριέρας 7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ σε 22.3 λεπτά συμμετοχής. Έχει αγωνιστεί στους Miami Heat (με τους οποίους κατέκτησε δύο πρωταθλήματα), τους New Orleans Pelicans και τους Oklahoma City Thunder.

Βάσει αριθμών την καλύτερη χρονιά του την έκανε την σεζόν 2015/16 με τους Pelicans, όταν είχε 10.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο, αλλά έπαιξε μόλις σε 45 αγώνες λόγω διάφορων προβλημάτων τραυματισμού στον αστράγαλο και τη μέση. Την περσινή σεζόν είχε 3.3 πόντους και 1.1 ασίστ σε 9.6 λεπτά συμμετοχής, ενώ πήρε μέρος μόλις σε 13 αγώνες με την φανέλα των Thunder.

(AP Photo/Sue Ogrocki)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ