ΜΠΑΣΚΕΤ

Και όμως, ο Κιντέλ Γουντς παίζει ακόμη!

Και όμως, ο Κιντέλ Γουντς παίζει ακόμη!

Στα 38 του, ο Κιντέλ Γουντς έκανε το ντεμπούτο του στη σεζόν 2018/19! Δείτε το video με τις καλύτερες στιγμές του στην αναμέτρηση Άρκα Γκντίνια - Κόζαλιν για το πολωνικό πρωτάθλημα.

Πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2007/08 και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας για το πληθωρικό του ταλέντο. Ήταν η 21η επιλογή στο 2002 NBA Draft από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, πέρασε από τους Μαϊάμι Χιτ και τους Νιου Γιορκ Νικς, ωστόσο δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν. Μάλλον σπατάλησε τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα να περάσει από Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ισπανία, Γαλλία και να παίξει στην BIG-3, την τρεις εναντίον τριών Λίγκα που διεξάγεται τα καλοκαίρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και όμως, στα 38 του πλέον, ο γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1981 Αμερικανός συνεχίζει να τρέχει στα ευρωπαϊκά παρκέ. Χθες, μάλιστα, έκανε το ντεμπούτο του στη σεζόν 2018/19 με τη φανέλα της πολωνικής Κόζαλιν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρκα Γκντίνια (89-84). Δεν ήταν στην αρχική πεντάδα της ομάδας του, έπαιξε όμως 17 λεπτά για να σκοράρει 4 πόντους από 2/5 δίποντα, να πάρει ένα ριμπάουντ, να κλέψει δύο μπάλες και να κόψει ένα σουτ.

Δείτε το video από το ντεμπούτο του Γουντς στη φετινή σεζόν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ