ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μόρναρ Μπαρ θέλει τον Κέι Σι Ρίβερς

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κέι Σι Ρίβερς φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίλαν Τόμιτς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την Μόρναρ Μπαρ να περιμένει στη γωνία για να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Η εμπειρία του Κέι Σι Ρίβερς στον Ερυθρό Αστέρα ήταν εξαιρετική, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα αποτελέσματα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κατέκτησε τον τίτλο σε Aba Liga και Super League με τους "ερυθρόλευκους", δεν φαίνεται όμως να βρίσκεται στα πλάνα του Μίλαν Τόμιτς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα αποχαιρετήσει την Αδριατική Λίγκα, αφού στη Σερβία αναφέρουν ότι το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή των "θέλω" της Μόρναρ Μπαρ. Η ομάδα του Μιχάιλο Παβίτσεβιτς έχει ανεβάσει σημαντικά τον μεταγραφικό πήχη τον τελευταίο μήνα, έχοντας ήδη προσθέσει στο δυναμικό της παίκτες με σπουδαίο -για τα δικά της δεδομένα- βιογραφικό, όπως ο Μίλκο Μπιέλιτσα, ο Σέαντ Σέχοβιτς και ο Νταμίρ Μάρκοτα.

Πέραν αυτού πάντως, στο Μαυροβούνιο έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας -και- με τον Τζέικομπ Πούλεν, με σκοπό να ισχυροποιηθούν στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ