Γλίτωσε τον ακρωτηριασμό ο Βουγιόσεβιτς

Μετά την περιπέτεια που έζησε, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού η υγεία του παρουσίασε σημαντική βελτίωση την τελευταία εβδομάδα.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και τη (σοβαρή) περιπέτεια που πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την υγεία του. Ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά την τελευταία τριετία (από τον διαβήτη και τα νεφρά του), αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον άρον από τον πάγκο της Βοσνίας, στη διάρκεια των FIBA Pre-Qualifiers λόγω σοβαρών επιπλοκών. Παρέμεινε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου για περίπου δύο εβδομάδες και την Τετάρτη (30/8) πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με την Telegraf.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο "Ντούλε" πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού η παραμονή του σε υπερβαρικό θάλαμο έφερε (σημαντικό) αποτέλεσμα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο του ακρωτηριασμού των κάτω άκρων -που φάνταζε πολύ πιθανό αρχικά.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα χρειαστεί να παραμείνει στο σπίτι του για μερικές ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστεί κι εν συνεχεία θα εξεταστεί εκ νέου από τους γιατρούς, για να πάρει το "πράσινο φως" της επιστροφής στους πάγκους.

AP Photo/Darko Vojinovic

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24