Διαψεύδει την EuroLeague ο πρόεδρος της ULEB

Ο Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ πήρε θέση για την ανακοίνωση που εξέδωσε η EuroLeague διαψεύδοντας ένα κομμάτι της.

Η EuroLeague ενημέρωσε πως πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εθνικών λίγκων για το θέμα που έχει προκύψει με τα "παράθυρα" της FIBA και ο πρόεδρος της ULEB θέλησε να λύσει μία... παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Στην ανακοίνωση της EuroLeague αναφέρεται μεταξύ άλλων "οι σκοποί της πρότασης για το παγκόσμιο καλεντάρι - να επιτραπεί στους επαγγελματικούς συλλόγους και στις εθνικές ομοσπονδίες να προωθήσουν το μπάσκετ με συντονισμένο τρόπο, εξασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα όλων των παικτών για τις εθνικές ομάδες - συμφωνήθηκαν από τους εκπροσώπους των εθνικών λιγκών που παραβρέθηκαν από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, την Ισπανία και την Αδριατική μαζί με συλλόγους από την πρώην Γιουγκοσλαβία (Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία, ΠΓΔΜ), Καζακστάν, Λετονία και την ομοσπονδία της Ρωσίας".

Ο Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο σημείο της ανακοίνωσης γράφοντας στο Twitter πως "στην πραγματικότητα συζητήσαμε και κρατήσαμε σημειώσεις για τις αρχές της πρότασης, αλλά δεν συμφωνήθηκε τίποτα με τις εθνικές λίγκες εκτός του ότι η FIBA και η EuroLeague πρέπει να αρχίσουν ξανά τις συζητήσεις".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24