EUROLEAGUE

Βίρτους Μπολόνια: Έχει θέση... ρεζερβέ στην EuroLeague της σεζόν 2020/21

Βίρτους Μπολόνια: Έχει θέση... ρεζερβέ στην EuroLeague της σεζόν 2020/21
BCL

Η Βίρτους Μπολόνια έχει "κλείσει" ήδη θέση στην EuroLeague της σεζόν 2020/21, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου βρήκε την Βίρτους Μπολόνια στην κορυφή του Basketball Champions League . Την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο EuroCup και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport την επόμενη χρονιά θα αλλάξει εκ νέου διοργάνωση. Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα, η Βίρτους έχει ήδη καπαρώσει μία wild card για την EuroLeague της σεζόν 2020/21!

Αν επαληθευτεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τότε το EuroCup θα αποτελέσει κατά κάποιον τρόπο... δοκιμαστική περίοδος για την "Basket City" της Μπολόνια, η οποία φαίνεται ότι έπειτα από πολλά χρόνια επιστρέφει στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η Βίρτους έχει ιδιαίτερα υψηλές φιλοδοξίες και για την επόμενη χρονιά, έχοντας κάνει μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην Ευρώπη , αυτή του Μίλος Τεόντοσιτς.

Πέρα από τον 32χρονο Σέρβο γκαρντ η ομάδα της Μπολόνια πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Βινς Χάντερ της ΑΕΚ, τους Κάιλ Γουίμς, Φρανκ Γκέινς, Τζούλιαν Γκαμπλ, Στέφαν Νίκολιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς και Τζαμπάολο Ρίτσι. Και συνεχίζει...

Photo credits: BCL

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ