EUROLEAGUE

Στην κορυφή του Top 10 το τρίποντο του Παππά

Στην κορυφή του Top 10 το τρίποντο του Παππά

Το πρώτο νικητήριο σουτ της χρονιάς στην EuroLeague έφερε την υπογραφή του Νίκου Παππά και ήταν φυσικά η φάση που κέρδισε το νούμερο ένα στο Top 10 της 4ης αγωνιστικής (VIDEO).

Χρειάστηκε να φτάσει η κανονική περίοδος στην 4η αγωνιστική για να δούμε το πρώτο μεγάλο νικητήριο σουτ στην EuroLeague. Το σημείωσε ο Νίκος Παππάς 1,2'' πριν από τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με τη Φενέρμπαχτσε, χάρισε στους "πράσινους" τη δεύτερη φετινή νίκη τους και φυσικά κατέκτησε την κορυφή στο Top 10 της 4ης αγωνιστικής.

Παρών σε αυτό είναι και ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Πρίντεζης, χάρις στο κάρφωμα που έκανε στην εύκολη νίκη των "ερυθρόλευκων" επί της Χίμκι. Παρακολουθήστε παρακάτω το Top 10 της 4ης αγωνιστικής, στο οποίο βρήκαν κατά σειρά θέση οι:

Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντέγιαν Μούσλι, Ρέι ΜακΚάλουμ (Μάλαγα), Αντονι Γκιλ (Χίμκι), Τζέιμς Νάναλι (Φενέρμπαχτσε), Μπράντον Ντέιβις (Ζαλγκίρις), Ντορέλ Ράιτ (Μπάμπεργκ), Ντεσόν Τόμας (Μακάμπι), Ανταμ Ταρτσέβσκι (Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός).

(Photo credits: eurokinissi.gr)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ