EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αγκαλιές των παικτών και παραδοχή... ματσάρας

EUROLEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πιο όμορφες εικόνες του ντέρμπι, εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά από το φινάλε του, με τους μπασκετμπολίστες των δύο ομάδων να αγκαλιάζονται και να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Το πόσο έχουν δηλητηριαστεί αυτά τα ντέρμπι, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, ειδικά μετά από ένα τόσο φοβερό, τόσο σπουδαίο, τόσο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της EuroLeague 2019/20 . Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός χάρισαν μια καταπληκτική παράσταση στο παρκέ του ΟΑΚΑ χωρίς ακρότητες από τους 20.000 οπαδούς, χωρίς παρατράγουδα, χωρίς εικόνες που θα τραβούσαν τα φώτα από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Από αυτούς τους πρωταγωνιστές που στο τέλος αγκάλιασαν ο ένας τον άλλο στην πιο όμορφη εικόνα της 6ης Δεκεμβρίου.

Οι μπασκετμπολίστες των δύο ομάδων έμειναν για αρκετά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, αγκαλιάστηκαν, έδωσαν χειραψίες, παραδέχθηκαν ο ένας τον νικητή κι ο άλλος τον ανταγωνιστικό ηττημένο. Όπως θα έπρεπε να γίνεται κάθε φορά, αλλά γίνεται μόνο σε αγώνες ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Νίκος Παππάς μάλιστα κουνούσε το κεφάλι του λέγοντας μπράβο στους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως έδειξαν πεντακάθαρα οι κάμερες της NOVA, πριν αποχωρήσουν όλοι προς τα αποδυτήρια δίνοντας ραντεβού για το ματς του δεύτερου γύρου, στις 3 Μαρτίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ