ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς - Γιασικεβίτσιους: Το video-αφιέρωμα της EuroLeague για την πρώτη φετινή τους μάχη

Ομπράντοβιτς - Γιασικεβίτσιους: Το video-αφιέρωμα της EuroLeague για την πρώτη φετινή τους μάχη
EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τίθεται ξανά αντιμέτωπος με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πέντε μήνες μετά την τελευταία συνάντησή τους στο Final Four του Βελιγραδίου (VIDEO).

Πέντε μήνες (και μία ημέρα) μετά το βράδυ που ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διασταυρώθηκαν στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague , ο... δάσκαλος και ο μαθητής βρίσκονται εκ νέου στο ίδιο γήπεδο. Στις 20:45 η Ζάλγκιρις υποδέχεται στο Κάουνας την Φενέρμπαχτσε και η κόντρα των πάγκων είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπήρξε παίκτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό, από το 2007 έως το 2007 και τη σεζόν 2011-12. Κατέκτησαν μαζί πολλούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένης και της EuroLeague του 2009. Τον προηγούμενο Μάιο ο "Σάρας" και ο "Ζοτς" διεκδίκησαν άλλον έναν τίτλο, εκείνη τη φορά ως προπονητές και αντίπαλοι, σε μία συνάντηση που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη, όταν αγκαλιάστηκαν λίγες στιγμές μετά την λήξη του ημιτελικού του Final Four.

Απόψε (19/10), στο Κάουνας, θα βρεθούν εκ νέου αντιμέτωποι σε επίπεδο EuroLeague. Και πιθανότατα, θα δούμε άλλη μία αγκαλιά...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ