EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Δεν είμαστε σε θέση να υποσχεθούμε τίποτα"

Ομπράντοβιτς: "Δεν είμαστε σε θέση να υποσχεθούμε τίποτα"

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν υποσχέθηκε τίποτα ενόψει του ημιτελικού του Final Four της EuroLeague, μίλησε για το πικ εν ρολ της Αναντολού Εφές και αναφέρθηκε στα προβλήματα της Φενέρμπαχτσε.

Καμία ομάδα δεν πήγε στην Βιτόρια με περισσότερα προβλήματα από την Φενέρμπαχτσε . Με τους Τζόφρι Λοβέρν και Λουίτζι Ντατόμε να είναι νοκ άουτ και τους Νίκολα Κάλινιτς και Γιαν Βέσελι να προέρχονται από τραυματισμούς (αλλά να παίζουν αύριο), ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι ο προπονητής με τους περισσότερους πονοκέφαλους απ' όσους βρίσκονται στην Βιτόρια για το Final Four της EuroLeague .

Ο "Ζοτς" αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Final Four, όπου μίλησε ακόμα για την αντίπαλό του, την Αναντολού Εφές, αλλά και την πορεία της Φενέρ μέχρι αυτό το σημείο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

" Εάν βάζαμε τα χρήματα που άξιζε καθεμία από τις 28 νίκες που κάναμε, νομίζω ότι θα βοηθούσαμε πολύ την ομάδα. Τα πήγαμε πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε την 29η και την 30ή".

Για την άμυνα στο πικ εν ρολ της Αναντολού Εφές:

" Η Εφές χρησιμοποιεί πολύ το πικ εν ρολ. Η Εφές έχει πολλή ποιότητα, ξέρει να παίζει, να διαβάζει το παιχνίδι. Έχει 4, 5, ακόμα και 6 παίκτες που μπορούν να παίξουν το πικ εν ρολ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στο επίπεδο που παίζαμε στην κανονική περίοδο".

Για το αν έχει να υποσχεθεί κάτι σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου:

" Δεν είμαστε σε θέση να υποσχεθούμε τίποτα. Η συγκέντρωσή μας είναι μόνο σε αυτό το παιχνίδι".

Για τα προβλήματα τραυματισμών στην Φενέρμπαχτσε:

" Δύο παίκτες είναι νοκ άουτ. Δεν έχουμε τον Ντατόμε και τον Λοβέρν στα πλάνα μας. Οι Κάλινιτς και Βέσελι έχουν αρχίσει και προπονούνται με την ομάδα. Έχουν κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν. Θέλουν όμως πολύ να βοηθήσουν την ομάδα. Όσοι υπάρχουν θα παλέψουν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ