EUROLEAGUE

"Η Turkish Airlines χρηματοδοτεί τη συνέχεια της EuroLeague αν..."

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δημοσίευμα από τη Σερβία υποστηρίζει ότι η Turkish Airlines είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει τη EuroLeague, αρκεί οι αγώνες να διεξαχθούν στην Κωνσταντινούπολη ή την Αττάλεια.

Η συζήτηση του Ζόρντι Μπερτομέου με τους παίκτες ολοκληρώθηκε, με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague να ακούει τους φόβους και τις ανησυχίες για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σεζόν 2019/20. Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τη Δευτέρα (25/5) μετά από ψηφοφορία των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένα συμβόλαια με τη διοργάνωση, ωστόσο ένα δημοσίευμα του Nova.rs υποστηρίζει το βράδυ του Σαββάτου (23/5) ότι υπάρχει πλέον και νέος "παίκτης" για τη διοργάνωση των αναμετρήσεων μέχρι τον τελικό που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ευρώπης για το 2020.

" Ο βασικός χορηγός της EuroLeague, η Turkish Airlines, θέλει να βοηθήσει. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η αεροπορική εταιρεία είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει τη διοργάνωση, αρκεί οι αγώνες της κανονικής περιόδου και της knockout φάσης να γίνουν είτε στην Κωνσταντινούπολη, είτε στην Αττάλεια. Το Βελιγράδι, η Αθήνα, το Κάουνας και το Βίλνιους θεωρούνται πιθανοί διοργανωτές έως τώρα" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ