EUROLEAGUE

Η EuroLeague απαγορεύει το κάπνισμα και την έλλειψη... μπλούζας στους αγώνες της

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η νέα αγωνιστική περίοδο θα βρει τους φιλάθλους όλων των ομάδων της EuroLeague να είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τους κανόνες συμπεριφοράς που ψηφίστηκαν από τις ομάδες. Μεταξύ αυτών, η απαγόρευση του καπνίσματος και η υποχρεωτική χρήση... μπλούζας.

Η EuroLeague προχώρησε το φετινό καλοκαίρι στη θέσπιση κανόνων συμπεριφοράς για τους φιλάθλους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μία απόφαση που ψηφίστηκε από το σύνολο των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση για το 2019/20, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η EuroLeague Basketball την Τρίτη (24/9).

Μέσα σε αυτά (τα πολλά) που αναφέρονται στον "κώδικα συμπεριφοράς" της EuroLeague περιλαμβάνονται η απαγόρευση του οποιασδήποτε μορφής καπνίσματος (είτε τσιγάρου είτε ηλεκτρονικού τσιγάρου), αλλά και η υποχρεωτική χρήση ρούχων! Τουτέστιν, παντελονιού (ή σορτς), παπουτσιών και φανέλας, προκειμένου να έχουν όλοι οι φίλαθλοι τη δέουσα εικόνα στις εξέδρες, όπως υποστηρίζει η διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, τονίζεται πως όσοι έχουν εισιτήριο για τις court seats θα πρέπει να βρίσκονται στη θέση τους πριν από την έναρξη του εκάστοτε αγώνα. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αυτοί " θα πρέπει να παραμένουν καθιστοί ενώ το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη. Η είσοδος ή η αποχώρηση από αυτές, θα επιτρέπεται μόνο όταν δεν υπάρχει δράση στην αναμέτρηση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ