EUROLEAGUE

Γκάουντλοκ: "Γελοίο αυτό που έγινε"

Γκάουντλοκ: "Γελοίο αυτό που έγινε"

Ο Άντριου Γκάουντλοκ δήλωσε μετά την βαριά ήττα της Μακάμπι από την Γαλατασαράι με 102-63 ότι αυτό που συνέβη ήταν... γελοίο, ενώ ο τεχνικός της Μακάμπι, Άιναρς Μπαγκάτσκις τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να αναλύσει τι πήγε στραβά για την ομάδα του.

Η Γαλατασαράι διέλυσε με 102-63 τη Μακάμπι για την 19η αγωνιστική της EuroLeague, κάνοντας... πάρτι κόντρα στην "ομάδα του Λαού". Το ύψος της τελικής διαφοράς μάλιστα υποχρέωσε τον τεχνικό της Μακάμπι, Άιναρς Μπαγκάτσκις, να παραδεχθεί ότι δεν υπάρχουν και πολλά που μπορεί να πει για το παιχνίδι.

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

Άιναρς Μπαγκάτσκις: " Αν έχουμε λίγο σεβασμό, πρέπει σε δύο ημέρες που έχουμε έναν εντός έδρας αγώνα με την Ούνικς Καζάν, μία καλή ομάδα, να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ. Θα ήταν χαζό από μέρους μου να αναλύσω τι έγινε σήμερα. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ στην συνέχεια".

Εργκίν Αταμάν: " Υπάρχουν παιχνίδια που όλα σου πάνε καλά. Σήμερα ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως σχεδιάσαμε. Πιέζαμε συνεχώς τους αντίπαλους γκαρντ και τους εμποδίσαμε από το να κάνουν το παιχνίδι τους. Δεν τους δώσαμε εύκολες ευκαιρίες και σουτ, κάνοντάς τους συνεχώς double-team. Παίξαμε τρομερά στην επίθεση, μοιράζοντας 29 ασίστ. Ο Πλέις ειδικά ήταν καταπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο".

Άντριου Γκάουντλοκ: " Η άμυνά μας στο πικ εν ρολ ήταν τραγική. Απλώς ήμασταν κακοί σε όλο το παιχνίδι, επιθετικά και αμυντικά. Όλα τα παιδιά είχαν το κεφάλι κάτω. Ήταν ντροπιαστικό αυτό που έγινε. Πρέπει να το ξεχάσουμε όμως, επειδή σε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι και δεν γίνεται να μείνουμε σε αυτό. Όλοι αισθανόμαστε ντροπή και είμαστε απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας. Όταν χάνεις με 40 πόντους διαφορά όλοι θα είναι εκνευρισμένοι. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, αλλά αυτό που έγινε ήταν γελοίο. Έκαναν πάρτι στην τέταρτη περίοδο, πετυχαίνοντας τρίποντα και καρφώνοντας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ