EUROLEAGUE

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας ο Ντατόμε

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας ο Ντατόμε
EUROKINISSI

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι ο Λουίτζι Ντατομε είναι και αυτός υποψήφιος για την κορυφαία ομάδα της 10ετίας 2010-2020 της διοργάνωσης.

Ο Λουίτζι Ντατόμε πήρε την σκυτάλη και, όπως ανακοίνωσε η EuroLeague, είναι και αυτός υποψήφιος για την κορυφαία ομάδα της 10ετίας 2010-2020 της διοργάνωσης.

Ο Ιταλος φόργουορντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην EuroLeague την σεζόν 2004/05 με την φανέλα της Σιένα, ενώ έχει αγωνιστεί στην διοργάνωση και με τις φανέλες της Ρόμα και της Φενέρμπαχτσε. Στην τουρκική ομάδα βρίσκεται από το 2015 όταν και επέστρεψε από το ΝΒΑ, όντας από τα βασικά μέλη της ομάδας και εκ των ακρογωνιαίων λίθων της κατάκτησης του τίτλου το 2017.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του στην EuroLeague, ο Ντατόμε έχει 8.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 43.6% στα τρίποντα.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και ένα μικρό διάστημα η EuroLeague κάνει γνωστό κάθε μέρα και έναν υποψήφιο για την ομάδα της 10ετίας, έχοντας μεταξύ άλλων ανακοινώσει τις υποψηφιότητες του Γιώργου Πρίντεζη, του Κώστα Σλούκα, του Γιάννη Μπουρούση και του Μάικ Μπατίστ.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στην διοργάνωση:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ