EUROLEAGUE

EuroLeague Top 10: Με Αντετοκούνμπο στην τετράδα και Φερνάντεθ στην κορυφή

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague έφτιαξε το Top 10 της κανονικής περιόδου και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό (VIDEO).

Ήταν το σουτ της χρονιάς, κι ας μην επηρέασε εν τέλει στο παραμικρό την τελική κατάταξη του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο της EuroLeague . Το... τρελό εκτός ισορροπίας τρίποντο που πέτυχε ο Ρούντι Φερνάντεθ στο ΟΑΚΑ ήταν η φάση που επιλέχθηκε για το Νο. 1 του Top 10 της κανονικής περιόδου, από το οποίο δεν λείπει η ελληνική εκπροσώπηση.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο Νο. 4 με ένα από τα πολλά καρφώματα που έκανε κατά την διάρκεια της χρονιάς, ενώ το τρίποντο του Φακούντο Καμπάσο από το ένα καλάθι στο άλλο κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Ντέρικ Γουίλιαμς ήταν οι δύο φάσεις που μεσολάβησαν στο Νο. 3 και Νο. 2 αντίστοιχα.

Στο Top 10 της χρονιάς θα δείτε ακόμα το νικητήριο καλάθι του Λουίτζι Ντατόμε στον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ, ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Τόμας Γουόκαπ, μία μαγική δημιουργία του Φακούντο Καμπάσο, τις τρεις συνεχόμενες τάπες του Άλεξ Τάιους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, τον ιπτάμενο Γιαν Βέσελι και τον... οδοστρωτήρας Βενσάν Πουαριέ.

Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις της κανονικής περιόδου:


Photo credits: Eurokinissi
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ