ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague: Τιτανομαχία Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ στη Μαδρίτη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αγώνας Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα (29/11) με 4 αγώνες.

Η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ είναι οι δύο από τους τρεις συγκάτοικους (η άλλη είναι η Φενέρμπαχτσε) του... ρετιρέ της βαθμολογίας στην EuroLeague, έχοντας ρεκόρ 8-1. Σήμερα (29/11. 22:00) θα κοντραριστούν για πρώτη φορά, με την "Βασίλισσα" να φιλοδοξεί να διατηρήσει ανέπαφη την έδρα της κόντρα στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.

Η... τιτανομαχία της Μαδρίτης είναι λογικό να επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η αρχή (χρονικά) θα γίνει στην Τουρκία, όπου η Νταρουσάφακα θα υποδεχθεί την Γκραν Κανάρια. Λίγο αργότερα, η Ζάλγκιρις περιμένει με... άγριες διαθέσεις την ανεβασμένη Αρμάνι Μιλάνο, ενώ, στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται την Μπάγερν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Νταρουσάφακα - Γκραν Κανάρια (19:15)

Ζάλγκιρις - Αρμάνι Μιλάνο (20:00)

Μακάμπι - Μπάγερν (21:05)

Ρεάλ - ΤΣΣΚΑ (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ