EUROLEAGUE

EuroLeague Next Gen: Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Καλόγηρο

EuroLeague Next Gen: Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Καλόγηρο
FIBA

Ο Ανδρέας Καλόγηρος ήταν εκ των κορυφαίων της Λιέτουβος Ρίτας στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (102-85), στην πρεμιέρα του Adidas Next Gen που διεξάγεται στο Κάουνας.

Μετά τη Βαλένθια (όπου συμμετείχε ο Ολυμπιακός) και το Μόναχο (όπου συμμετείχε ο Προμηθέας), σειρά είχε το Κάουνας για να φιλοξενήσει τον τρίτο όμιλο του Adidas Next Gen. Στη Zalgirio Arena δοκιμάζονται αυτές τις μέρες η Βενέτσια, η Σαραγόσα, η Ναντέρ, η Ζάλγκιρις, η Μπάρκιν Λάντον, η Μπανταλόνα, η Φενέρμπαχτσε και η Λιέτουβος Ρίτας, στην οποία αγωνίζεται ο Ανδρέας Καλόγηρος.

Ο 18χρονος φόργουορντ φοράει τη φανέλα της λιθουανικής ομάδας από το καλοκαίρι, συμμετέχοντας στις υποχρεώσεις της β' ομάδας, αλλά και στην εφηβική. Στο ντεμπούτο του με τη Λιέτουβος Ρίτας στη διοργάνωση των μικρών της EuroLeague ήταν εξαιρετικός, βοηθώντας σημαντικά στη νίκη της επί της Φενέρμπαχτσε (102-85).

Στα 25'08'' που αγωνίστηκε, είχε 20 πόντους με 7/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/5 βολές, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 λάθη. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Αζουόλας Τουμπέλις με 31 πόντους (με 13/15 σουτ, 5/6 βολές), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 26'18'' παρουσίας στο παρκέ.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ