EUROLEAGUE

EuroLeague: Η ασίστ του Σπανούλη που θύμισε Τζόρνταν

EuroLeague: Η ασίστ του Σπανούλη που θύμισε Τζόρνταν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η EuroLeague πήρε την... πάσα από το Sports Center και παρομοίασε την ασίστ του Βασίλη Σπανούλη στον Γιώργο Πρίντεζη στον τελικό της Κωνσταντινούπολης με αυτή του Μάικλ Τζόρνταν στον Στιβ Κερ στο Game 6 των NBA Finals του 1997, που έδωσε τον τίτλο στους Σικάγο Μπουλς.

Ένα χρόνο πριν από το "The Shot" απέναντι στους Γιούτα Τζαζ στους NBA Finals του 1998, ο Μάικλ Τζόρνταν είχε κρίνει έναν ακόμη τίτλο με... ασίστ. Όταν έκλεισε η άμυνα των "Μορμόνων" πάνω του, πάσαρε στον Στιβ Κερ, ο οποίος σκόραρε και έδωσε το δαχτυλίδι στους Σικάγο Μπουλς για το 1997.

Το Sports Center μνημόνευσε τη συγκεκριμένη φάση με αφορμή το φινάλε του "The Last Dance" και την προβολή των δύο τελευταίων επεισοδίων, με την EuroLeague να... παίρνει την πάσα και να παρομοιάζει την σωστή, όσο και καίρια, απόφαση του Μάικλ Τζόρνταν με αυτή που πήρε ο Βασίλης Σπανούλης στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

" Όταν οι τίτλοι κρίνονται, οι σπουδαίοι κάνουν μη εγωιστικές φάσεις που κρίνουν τη νίκη" ανέφερε χαρακτηριστικά η EuroLeague στο τιτίβισμά της.

Κι όπως καταλαβαίνετε, στο Sinan Erdem ο Γιώργος Πρίντεζης είχε τον ρόλο του Στιβ Κερ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ