EUROLEAGUE

EuroLeague: Γουάιλι και Πάντερ μεταξύ των κορυφαίων μεταγραφών

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΠΑΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΠΑΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague επέλεξε τις δέκα καλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, με τον Τζέικομπ Γουάιλι και τον Κέβιν Πάντερ να κερδίζουν μια θέση στη λίστα -για συγκεκριμένους λόγους. Στο Νο1 ο Νίκολα Μίροτιτς.

Από την στιγμή που το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε, η προσοχή στρέφεται πλέον στην EuroLeague. Δύο εβδομάδες έμειναν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, με τον Ολυμπιακό να εκκινεί εκτός έδρας απέναντι στη Βιλερμπάν και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα.

Δεδομένου ότι ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα, η EuroLeague συνεχίζει να παρουσιάζει και να κατατάσσει όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι. Μία μέρα μετά την επιλογή των καλύτερων πρωτοεμφανιζόμενων στη διοργάνωση, με τον Τζίμερ Φριντέτ να ξεχωρίζει, ήρθε η ώρα για τις δέκα καλύτερες μεταγραφές.

Μία λίστα που περιλαμβάνει τον Τζέικομπ Γουάιλι και τον Κέβιν Πάντερ.

Ο πρώτος χαρακτηρίζεται ως "κλοπή" από το τριφύλλι βάσει των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων που έχει. " Ένας ασταμάτητος εργάτης που πετούσε κάτω από το ραντάρ" όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της EuroLeague, η οποία διευκρινίζει βέβαια ότι άλλες τρεις μεταγραφές των πρασίνων (Ταϊρίς Ράις, Τζίμερ Φριντέτ και Γουέσλεϊ Τζόνσον έκαναν περισσότερο "θόρυβο"). Όσο για τον δεύτερο; Τονίζεται πως " κάθε ομάδα θέλει δύναμη πυρός για να είναι ανταγωνιστική, κι ο Ολυμπιακός -με την υπογραφή του Κέβιν Πάντερ- εξασφάλισε ότι το να σκοράρει δεν θα είναι πρόβλημα". Δεν μένει σε αυτό βέβαια η EuroLeague αφού τον χαρακτηρίζει ως την " τέλεια ερμηνεία του all around scorer".

Όπως είναι λογικό, στο Νο1 της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος υπέγραψε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της Ευρώπης, με τον Νάντο Ντε Κολό (από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Φενέρμπαχτσε) και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αρμάνι Μιλάνο) να ακολουθούν.

Αναλυτικά η δεκάδα που επέλεξε η EuroLeague:

10. Τζέικομπ Γουάιλι (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ)

9. Τζόρνταν Μίκι (Ρεάλ Μαδρίτης)

8. Κέβιν Πάντερ (Ολυμπιακός)

7. Γκουστάβο Αγιόν (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης)

8. Στέφαν Γιόβιτς (Χίμκι)

5. Μάικ Τζέιμς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

4. Γκρεγκ Μονρό (Μπάγερν Μονάχου)

3. Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Αρμάνι Μιλάνο)

2. Νάντο Ντε Κολό (Φενέρμπαχτσε)

1. Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ