EUROLEAGUE

EuroLeague: Ακραίο σενάριο με αύξηση ομάδων και δύο ομίλους για το 2020/21

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, η EuroLeague εξετάζει ένα (πολύ) ακραίο σενάριο με αύξηση των ομάδων και δημιουργία δύο ομίλων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την ανακοίνωση της απόφασης που θα πάρει ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφορικά με το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Το deadline της 24ης Μαΐου μετατέθηκε κατά μία μέρα για την επισημοποίηση όλων των διαδικαστικών, πλην όμως το τι θα γίνει φέτος δεν είναι ο μοναδικός "πονοκέφαλος" της EuroLeague.

Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα, η EuroLeague -εκτός όλων των άλλων- επεξεργάζεται ένα ακραίο σενάριο, που προβλέπει την αύξηση των ομάδων είτε σε 20 είτε σε 24 και τη δημιουργία δύο ομίλων. Μόνο για την επόμενη σεζόν (2020/21), που θα είναι ιδιαίτερη και με αρκετούς ενδεχομένως αστερίσκους -λόγω της πανδημίας.

Όπως και να έχει, οι επόμενες πέντε μέρες θα είναι αρκετά δύσκολες για τον Τζόρντι Μπερτομέου, που κρατάει μια "καυτή πατάτα". Ειδικά μετά την είδηση του θανάτου του γιατρού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρομάν Αμπζελίλοφ, από κορονοϊό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ