EUROLEAGUE

Οι σταθεροί και οι νέοι σταρ

Οι σταθεροί και οι νέοι σταρ

Η 16η αγωνιστική της Euroleague και του Fantasy Challenge είναι προ των πυλών κι ο "ειδικός" αναλύει τους παίκτες που θα απασχολήσουν το συναρπαστικό διήμερο που ακολουθεί.

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του TOP 16, πέρα από τους βασικούς πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, οι οποίοι ξεχωρίζουν από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζουν τις μεγάλες εμφανίσεις, έχουν προκύψει και νέοι παίκτες που με την απόδοση και τα σκορ τους, έχουν τραβήξει πάνω τους την προσοχή και δείχνουν έτοιμοι να παίξουν καθοριστικότερο ρόλο στο παιχνίδι.

Του Νότη Φιλιππίδη

Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν σε κάθε θέση, με τους Πάργκο, Τζέιμς, Κάρτερ, Παραχούσκι και Κρστιτς, μεταξύ άλλων να έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και εύλογα να είναι σε θέση να απασχολήσουν κάθε ομάδα του fantasy. Αυτοί οι παίκτες αναπληρώνουν το κενό όχι μόνο αυτών που αποχώρησαν από το παιχνίδι, λόγω αποκλεισμού των ομάδων τους από το TOP 16, αλλά και αυτών που η απόδοσή τους είναι αισθητά μειωμένη, τώρα που το επίπεδο δυσκολίας έχει αυξηθεί.

Παράλληλα, την εβδομάδα που πέρασε, η φάση αυτή έδειξε για μία ακόμη φορά ότι κρύβει πολλές παγίδες, όπως φάνηκε και με τα αρνητικά σκορ παικτών όπως ο Σπανούλης και ο Έρτσεγκ, οι οποίοι πάντως είχαν να δώσουν δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, επομένως, οι απογοητευτικές εμφανίσεις τους δεν ήταν εντελώς απρόβλεπτες.

Για αυτή την αγωνιστική, ένα ερώτημα που καίει είναι πόσο θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Γουίμς απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς η παρουσία του μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις σχετικά με τους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό, που δοκιμάζονται στο ΣΕΦ.

Εσείς βέβαια δεν έχετε παρά να συνεχίσετε το rotation, αξιοποιώντας τις τρεις αλλαγές σας με αυτή τη λογική, στοχεύοντας όχι μόνο στους φορμαρισμένους παίκτες, αλλά και σ' αυτούς που δίνουν τα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια, ή διαθέτουν πλέον φθηνότερη τιμή, εκμεταλλευόμενοι έτσι κάθε λεπτομέρεια που σας προσφέρει το παιχνίδι. Όπως βέβαια έχει αναφερθεί ξανά, δεν θα είστε κάθε φορά κερδισμένοι με αυτό το γενικό πλάνο, θα υπάρξουν και μεμονωμένες ατυχίες, ωστόσο, συνολικά και σε βάθος χρόνου, η τακτική αυτή θα σας αποφέρει σημαντικά οφέλη που θα σας οδηγήσουν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Point Guards

Τέιλορ Ρότσεστι (Νίζνι) - 91

Ασταμάτητος και με την ΤΣΣΚΑ, όπου η Νίζνι κατάφερε να πάει το ματς στην παράταση. Ο αγώνας μέσα στην Μάλαγα κρύβει παγίδες, δεδομένου ότι οι Ισπανοί δεν έχουν ακόμα νίκη στο TOP 16 και κατάφεραν να κρατήσουν πολύ χαμηλά την Φενερμπαχτσέ στο μεγαλύτερο διάστημα του μεταξύ τους αγώνα, αλλά αυτό δεν αρκεί για να μην έχετε τον Αμερικανό στην ομάδα σας, του οποίου το μικρότερο σκορ στο TOP 16, εξαιρουμένου του παιχνιδιού με την Φενέρ είναι το 28.

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ) - 77,9

Η παράταση με την Νίζνι τον βοήθησε ώστε να αποφύγει ένα μονοψήφιο σκορ, αντ' αυτού, έδωσε 17,6 μαζί με το μπόνους της νίκης. Τώρα βέβαια έχει ίσως την πιο δύσκολη αποστολή, αφού φιλοξενείται από την πρώην ομάδα του, η οποία φημίζεται για την εξαιρετική άμυνά της. Δεδομένου ότι στο TOP 16 ο Σέρβος άσος δεν έχει δώσει κάποιο τρομερό σκορ, θεωρητικά είναι προτιμότερο να τον αποφύγετε, από την άλλη όμως, ένα ρίσκο με το όνομα Τεόντοσιτς έχει πάντα ενδιαφέρον.

Related content

Τζέρεμι Πάργκο (Μακάμπι) - 55,1

Εξαιρετικός απέναντι και στην Ρεάλ, συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο TOP 16 και το fantasy, απολαμβάνοντας άπλετο χρόνο συμμετοχής και γεμίζοντας εντυπωσιακά πολλές στατιστικές κατηγορίες. Το μόνο που μένει είναι να γίνει λίγο πιο εύστοχος ώστε η αξία του να εκτιναχθεί στα ύψη. Μοναδικός ...αστερίσκος στην περίπτωσή του, έχοντας να παίξει μέσα στην Γαλατασαράι, ότι στα δύο εκτός έδρας ματς του TOP 16 έχει δώσει χαμηλότερα σκορ από τα εντός, αλλά πίθανώς αυτό να είναι απλά σύμπτωση.

Σέρχιο Ροντρίγκεζ (Ρεάλ) - 54,9

Μάλλον απογοήτευσε μέσα στην Μακάμπι, όπως εξάλλου και όλη η περιφέρεια της Ρεάλ και το επόμενο ματς δεν είναι πολύ πιο εύκολο, αφού ακολουθεί το "ελ κλάσικο" με την Μπαρτσελόνα. Δύσκολα θα μείνει εκτός διψήφιων σκορ για δεύτερη σερί εβδομάδα ο Ισπανός, ωστόσο δεν μπορείτε να είστε και σίγουροι για ένα μεγάλο σκορ. Πιθανότατα πάντως να χρειαστεί να αγωνιστεί παραπάνω από το μέσο όρο του κι αυτό σίγουρα είναι θετικό.

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) - 50,2

Επιβλητική εμφάνιση με την Γαλατασαράι, μετά από τέσσερα παιχνίδια που κινείται στα σύνορα ...μονοψήφιου-διψήφιου σκορ, στο TOP 16. Η περίπτωσή του πάντα έχει ενδιαφέρον κι εφόσον δείχνει ότι πλέον αποφεύγει πιο εύκολα τα, σπάνια βέβαια, μικρά σκορ, μπορείτε να τον εμπιστευθείτε, δεδομένου ότι τα ματς σταδιακά γίνονται όλο και πιο κρίσιμα.

Μάικ Τζέιμς (Λαμποράλ) - 42,2

Επέστρεψε, όπως αναμενόταν, στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και έχει σχεδόν φτάσει σε αξία τους δευτεροκλασάτους (ως προς το fantasy) παίκτες της θέσης. Το επόμενο ματς είναι μέσα στην Φενερμπαχτσέ, κάτι που δεν ενθουσιάζει, ωστόσο, αν τον έχετε ήδη στην ομάδα σας, δεν έχετε ιδιαίτερο λόγο να τον αποχωριστείτε στην τιμή που βρίσκεται, όταν δεν φαίνεται να υπάρχει "must" επιλογή για τη θέση αυτή την εβδομάδα.

Στέφαν Γιόβιτς (Ερ. Αστέρας) - 23,2

Παρότι αγωνίζεται για μικρό χρονικό διάστημα, αποδεικνύεται καυτός στο παρκέ, ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπου το ράνκινγκ του είναι μεγαλύτερο του χρόνου συμμετοχής του (απέναντι στην Άλμπα είχε 11, σε 5:19). Έχει ενδιαφέρον βέβαια μόνο ως περίπτωση εξαιρετικά έκτακτης ανάγκης.

Shooting Guards & Small Forwards

Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ) - 82,9

Ξεκίνησε πάλι καυτός με την Νίζνι, χωρίς να χάνει σουτ, αλλά μόλις αυτό συνέβη, τα ποσοστά του υπέστησαν καθίζηση. Παρ' όλα αυτά, έδωσε άλλο ένα πολύ καλό σκορ, χάρη στην πληθωρική του παρουσία, κάτι βέβαια που δεν θα είναι εύκολο μέσα στον Ολυμπιακό. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης για τον Ιανουάριο, ωστόσο είναι και ο πιο ακριβός περιφερειακός αυτή τη στιγμή και έχει να δώσει ένα από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς. Οπότε, αν βρείτε καλύτερη εναλλακτική περίπτωση, μην διστάσετε.

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) - 75,5

Το 18 ενάντια στην Ρεάλ ήταν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο νέο για το fantasy, αφού φαίνεται πως ο Αμερικανός αποτελεί και πάλι μια εξαιρετική επιλογή για το παιχνίδι. Αυτή τη φορά βέβαια το σκορ αυτό το έδωσε σε αρκετά μικρότερο χρόνο συμμετοχής (μόλις 23 λεπτά), με τους Αλεξάντερ και Λάντεσμπεργκ να παίρνουν σεβαστό χρόνο στο 4 και το 3 αντίστοιχα, αλλά αυτό θα πρέπει να ανησυχεί εφόσον επαναληφθεί και μέσα στην Γαλατασαράι.

Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενερμπαχτσέ) - 73,8

Βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση των περιφερειακών και δεν θα είναι έκπληξη αν μέχρι το τέλος της χρονιάς βρεθεί και ψηλότερα, δεδομένης της εκπληκτικής του σταθερότητας και γενικότερα της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποιεί. Από τους ελάχιστους παίκτες της θέσης που δεν υπόκειται σε rotation.

Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) - 70

Όσο δύσκολο κι αν φαινόταν το παιχνίδι μέσα στην Εφές, το -5 ήταν πέρα από κάθε ...εφιάλτη, για όσους είχαν τον Έλληνα γκαρντ στην ομάδα τους. Η τιμή του βέβαια έπεσε αρκετά, ωστόσο και το επόμενο ματς δεν είναι και το πιο εύκολο της χρονιάς, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ. Τα σκορ του Σπανούλη στο TOP 16 δεν καθιστούν απαραίτητη την παρουσία του στην ομάδα σας, όλα όμως είναι σχετικά. Μια ενδεχόμενη αλλαγή του Ντε Κολό με τον Σπανούλη για παράδειγμα, με τον Γάλλο να έχει θεωρητικά δυσκολότερη αποστολή, λόγω έδρας, θα σας απέφερε 13 κρέντιτς.

Ρούντι Φερνάντεζ (Ρεάλ) - 67,3

Έμεινε στα ρηχά, μετά από πολύ καιρό, μέσα στην Μακάμπι, επιχειρώντας ελάχιστα σουτ. Κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να συμβεί και στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και η αναιμική εμφάνιση του την περασμένη εβδομάδα δεν θα πρέπει να σας βάζει σε σκέψεις για το μέλλον του στην ομάδα σας.

Τάρενς Κίνσεϊ (Νίζνι) - 66,1

Πέρασε με μεγάλη επιτυχία τα δύο πολύ δύσκολα τεστ απέναντι σε Εφές και ΤΣΣΚΑ, επιβεβαιώνοντας την ...φαντασιακή του ποιότητα. Κύριο χαρακτηριστικό και των δύο αυτών αγώνων, οι πολύ περισσότερες προσπάθειες που πήρε, με τις οποίες ενδεχομένως βέβαια θα μπορούσε να δώσει ακόμα μεγαλύτερα σκορ. Επόμενος αντίπαλος η Μάλαγα στην Ισπανία, που δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος όσο υποδεικνύει το 0-5 που έχει στο TOP 16.

Άντριου Γκάουντλακ (Φενερμπαχτσέ) - 64,7

Ήταν ζεστός μέσα στην Μάλαγα, δίνοντας το πρώτο του 20άρι μετά από πολύ καιρό, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες για μια συνέχεια ανάλογη της κανονικής περιόδου. Πέρα από το σκοράρισμα, η συγκομιδή του στις άλλες στατιστικές κατηγορίες παραμένει φτωχή, ωστόσο ίσως αυτό να αρκεί και με το παραπάνω απέναντι στην Λαμποράλ, την οποία υποδέχεται η Φενέρ αυτή την εβδομάδα.

Τζάστιν Κάρτερ (Γαλατασαράι) - 52,9

Με το που πέρασε στο παρκέ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλάξε την εικόνα της ομάδας του, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση και δίνοντας 19 ράνκινγκ, παρότι είχε μόλις 2/9 σουτ. Τα αθλητικά του προσόντα θα είναι πολύτιμα για την ομάδα του απέναντι στην Μακάμπι και ο Κάρτερ δείχνει ικανός να δώσει σκορ ακόμα κι αν δεν πάρει ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Μάλαγα) - 50,6

Έχει σημειώσει μόνο διψήφια ράνκινγκς στο TOP 16 κι έτσι αποτελεί και πάλι μια αξιόπιστη επιλογή για το παιχνίδι, με περιορισμένο όμως ταβάνι, αφού ο χρόνος συμμετοχής του μετά βίας ξεπερνά τα 20 λεπτά ανά ματς. Μπορείτε να τον εξετάσετε, ελπίζοντας ότι θα ανεβάσει τα ποσοστά ευστοχίας του κι έτσι τις πιθανότητες για πιο εντυπωσιακές παρουσίες στη συνέχεια.

Οι σταθεροί και οι νέοι σταρ

Νίκολα Κάλινιτς (Ερ. Αστέρας) - 44,5

Άλλο ένα διψήφιο σκορ για τον Σέρβο στο TOP 16, όπου έχει μέσο όρο ράνκινγκ 13. Αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση, όχι μόνο λόγω της πρόσφατης σταθερότητάς του, αλλά και διότι ο Αστέρας υποδέχεται την Ζαλγκίρις, σ' έναν αγώνα που κάθε άλλο παρά αποτρέπει τον Κάλινιτς να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να αυξήσει περαιτέρω την αξία του.

Φαμπιάν Κοσέρ (Φενερμπαχτσέ) - 35

Επανήρθε μετά από ανομβρία δύο αγωνιστικών στις πολύ καλές εμφανίσεις και στα διψήφια σκορ, ωστόσο το επόμενο ματς έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, αφού η Λαμποράλ φιλοξενείται από την Φενερμπαχτσέ. Ο Γάλλος βέβαια έχει δώσει δύο 20άρια σε έδρες όπως της ΤΣΣΚΑ και του Ερυθρού Αστέρα, οπότε δεν είναι απαγορευτική η περίπτωσή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ενθουσιάζει κιόλας.

Power Forwards & Centers

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερ. Αστέρας) - 96,4

Απέναντι στην Άλμπα έδωσε το μεγαλύτερό του σκορ, μετά την 7η αγωνιστική του παιχνιδιού, ενώ έκανε και το πρώτο του νταμπλ-νταμπλ στο TOP 16, επιβεβαιώνοντας ότι ειδικά εντός έδρας παραμένει must επιλογή, ανεξαρτήτως τιμής. Ο επόμενος αγώνας γίνεται και πάλι στο Βελιγράδι, απέναντι στην Ζαλγκίρις, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην ομάδα σας.

Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) - 81,5

MVP της 15ης αγωνιστικής της διοργάνωσης με χαρακτηριστική άνεση, απέναντι στην Ζαλγκίρις, επιβεβαιώνοντας έτσι παράλληλα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Επόμενος αντίπαλος είναι η Ρεάλ στην Μαδρίτη, οπότε ενδεχομένως ο πήχης χαμηλώνει, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσει το 15ο διψήφιό του σκορ σε 16 ματς.

Αρτ Παραχούσκι (Νίζνι) - 79,2

Δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε απέναντι στους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα για να διευρύνει το σερί των εντυπωσιακών του εμφανίσεων. Αυτή τη φορά ο δείκτης του ράνκινγκ σταμάτησε στο 26, λίγο παραπάνω δηλαδή από το μέσο όρο του στο TOP 16 (3ος, ελάχιστα πιο πίσω από Ρότσεστι και Ντε Κολό, με 24,2). Δύσκολα αυτός ο μέσος όρος θα μεταβληθεί σημαντικά μέσα στην Μάλαγα, όπου αγωνίζεται ο Λευκορώσος γίγαντας.

Τζαμέλ ΜακΛίν (Άλμπα) - 78,7

Δεν είχε την καλύτερη τύχη, a priori, μέσα στον Ερυθρό Αστέρα και το 12 που έκανε δεν ήταν ούτε μικρό, ούτε και μεγάλο σκορ, βάσει των προδιαγραφών του αγώνα. Ο θηριώδης φόργουορντ έχει πάντως την ευκαιρία να ανακάμψει και να επανέρθει στις μεγάλες εμφανίσεις στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό κι έτσι να ξαναγίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα της αγοράς των ψηλών.

Φελίπε Ρέγιες (Ρεάλ) - 70,3

Δεύτερη νιότη για τον Ισπανό, που έκανε ό,τι ήθελε και μέσα στην Μακάμπι, παίζοντας μάλιστα 28 και πλέον λεπτά, που αποτελούν μακράν το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής του φέτος. Το επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στην Μπαρτσελόνα, γεγονός που περιπλέκει κάπως τα πράγματα, καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο Ρέγιες θα αποτελούσε αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση, ακόμα και σε αυτά τα κρέντιτς. Πλέον, εμπεριέχει λίγο περισσότερο ρίσκο, λόγω της ιδιαιτερότητας του κλάσικο.

Ζόραν Έρτσεγκ (Γαλατασαράι) - 67,6

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τέτοιες εμφανίσεις πάντως έχει ξανακάνει στο παρελθόν, χωρίς απαραίτητα να είναι ντεφορμέ (όπως στο ματς της κανονικής περιόδου μέσα στον Ολυμπιακό). Παίκτης της κλάσης του δύσκολα να εξακολουθήσει να είναι τόσο άστοχος, ειδικά σε παιχνίδι εντός έδρας, όπως αυτό με την Μακάμπι που ακολουθεί, ενώ η τιμή του πλέον έχει πέσει αισθητά, ώστε να αποτελεί, ούτως ή άλλως, ελκυστική περίπτωση.

Τρέι Τόμπκινς (Νίζνι) - 62,7

Τα φαινόμενα αστάθειας δείχνουν να περιορίζονται στο TOP 16 για τον Αμερικανό και να αντικαθιστούνται από εντυπωσιακά σκορ, χάρη στην εκπληκτική ευστοχία του, αλλά και στα πολλά ρημπάουντ που μαζεύει. Εξακολουθεί να εμπεριέχει ρίσκο η περίπτωσή του βέβαια, καθώς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη βραδιά που θα βρεθεί, δεν αποκλείεται όμως να τον δούμε σύντομα στα υψηλότερα στρώματα τιμών, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, δεδομένης και της εμπειρίας που σταδιακά αποκτά.

Οι σταθεροί και οι νέοι σταρ

Νέναντ Κρστιτς (Εφές) - 61,2

Το 17 με τον Ολυμπιακό αποτελεί καμπανάκι για όλους τους παίκτες του fantasy, καθώς ίσως σηματοδοτεί την ουσιαστική επιστροφή του στο παιχνίδι. Σ' αυτή την περίπτωση, τα 61 κρέντιτς είναι λίγα για την αξία του, αλλά αυτό μένει να φανεί και απέναντι στην Μιλάνο, που δεν διαθέτει πάντως και την πιο ισχυρή frontline, κάτι που περιορίζει το ρίσκο της περίπτωσης του Σέρβου.

Εστέμπαν Μπατίστα (Παναθηναϊκός) - 54,7

Το 14 με την Γαλατά ήταν το μικρότερό του ράνκινγκ στο TOP 16 κι αυτό πιστοποιεί την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Ουρουγουανός σέντερ του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα. Μέσα στην Άλμπα μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το κορμί του και την αγωνιστική του ευφυία, ώστε να κυριαρχήσει μέσα στη ρακέτα και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την τιμή του.

Γιαν Βέσελι (Φενερμπαχτσέ) - 54,2

Κυριαρχεί στους αιθέρες στα τελευταία παιχνίδια κι έχει δώσει δύο συνεχόμενα σκορ πάνω από το 20 με χαρακτηριστική άνεση. Η τιμή του είναι καλή και ο επόμενος αντίπαλος, παρότι διαθέτει μεγάλα κορμιά, δεν είναι απαγορευτικός, ωστόσο η αστάθεια του, σε συνδυασμό με το τραγικό του ποσοστό στις βολές, είναι παράμετροι αποφυγής του Τσέχου φόργουορντ.

Φραν Βάσκεζ (Μάλαγα) - 46,5

Τα πέντε συνεχόμενα διψήφια σκορ είναι προσωπικό ρεκόρ για τον Ισπανό στα τόσα χρόνια που αγωνίζεται στην Euroleague και η σταθερότητά του αυτή προξενεί ενδιαφέρον και για το fantasy. Πέραν των ρημπάουντ, αξιοπρόσεκτο στοιχείο αποτελούν οι βολές που εκτελεί, αν και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτή την αγωνιστική έχει το κατά πόσο θα μπορέσει να περιορίσει τον καυτό Παραχούσκι.

Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι) - 27,7

Εμφάνιση ...οδοστρωτήρα απέναντι στην Ρεάλ, όπου κανένας αντίπαλος ψηλός δεν ήταν ικανός να τον περιορίσει. Η τιμή του είναι εξαιρετική βάσει αυτών που μπορεί να προσφέρει, ωστόσο η διαφορά μεταξύ εντός και εκτός έδρας αγώνων στο TOP 16 είναι χαοτική. Σε τρία εντός έχει μέσο όρο ράνκινγκ 16,3, ενώ στα δύο εκτός έχει μόνο μηδενικά. Η Γαλατασαράι πάντως είναι αντίπαλος που μπορεί να σπάσει αυτό το σερί.

Ιλιμάνε Ντιοπ (Λαμποράλ) - 17,5

Χρειάστηκε να παίξει με την Μιλάνο, λόγω του προβλήματος φάουλ του Άιβερσον και τα πήγε περίφημα, κυριαρχώντας στα δύο καλάθια. Δεν αξίζει φυσικά να ασχοληθείτε, καθώς έχει όλες κι όλες τέσσερις συμμετοχές φέτος, ωστόσο δεν θα είναι μεγάλη έκπληξη αν μπει ξαφνικά στο rotation της Λαμποράλ.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και μπείτε στην παρέα μας στο Facebook για τα τελευταία νέα και για να μάθετε πρώτοι τραυματισμούς ή απουσίες της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ