EUROLEAGUE

Απουσίες, πολλές απουσίες

Απουσίες, πολλές απουσίες
INTIME SPORTS

Η 21η αγωνιστική του Fantasy Challenge ξεκινά στις 20:00 κι ο "ειδικός" εξετάζει τους παίκτες που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τις ομάδες σας.

Το παιχνίδι βρίσκεται μόλις τέσσερις στροφές πριν την τελική ευθεία των πλέι οφ και πλέον οι αποφάσεις που έχετε να πάρετε γίνονται όλο και πιο καθοριστικές για την πορεία σας στο παιχνίδι, με κάθε πόντο, αλλά και κάθε κρέντιτ να μετράει. Μπορεί βέβαια οι διαφορές μεταξύ των ομάδων να έχουν ανοίξει, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, έχοντας ουσιαστικά διανύσει κάτι παραπάνω από τα 2/3 του παιχνιδιού.

Του Νότη Φιλιππίδη

Αντιθέτως, τώρα που το TOP 16 πλησιάζει προς το τέλος του και τα ματς γίνονται όλο και πιο κρίσιμα, οι ισορροπίες γίνονται πιο λεπτές, καθώς υπάρχουν τα ντέρμπι, στα οποία πρωταγωνιστούν οι μεγάλοι παίκτες, αλλά κρύβουν επίσης πολλές παγίδες, ενώ θα υπάρξουν σταδιακά και τα αδιάφορα ματς, που ελλοχεύουν τους δικούς τους κινδύνους, με απρόβλεπτες απουσίες, ενώ παράλληλα προσφέρουν ευκαιρίες για πολύ μεγάλα σκορ. Σε όλα αυτά βέβαια, κυρίαρχο ρόλο αναμένεται να παίξει και το πλασάρισμα που θα επιθυμεί να έχει κάθε ομάδα που θα προκριθεί στον όμιλό της.

Το γεγονός της εβδομάδας δεν ήταν άλλο από τον τραυματισμό του Σπανούλη, που μένει εκτός και στερεί έτσι από τους παίκτες του fantasy μια πολύ βασική λύση στη θέση της περιφέρειας. Πιθανή είναι και η απουσία του Κρστιτς, ενώ τα προβλήματα τραυματισμών/απουσιών των Γαλατασαράι, Άλμπα και Μάλαγα μπορούν να σας διευκολύνουν στις επιλογές σας.

Η μονομαχία της αγωνιστικής δεν είναι άλλη από τη μάχη της ρακέτας μεταξύ Μαριάνοβιτς και Τόμιτς, στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα αυτή τη φορά, ενώ όλη η φαντασιακή κοινότητα περιμένει την πρώτη πραγματική εμφάνιση του Κιριλένκο στο παιχνίδι.

Point Guards

Τέιλορ Ρότσεστι (Νίζνι) - 88,3

Τα τρία συνεχόμενα σκορ κάτω από το 20 είναι αρνητικό ρεκόρ για τον Αμερικανό φέτος, το οποίο βέβαια μεταφράζεται σε ράνκινγκ 16,7 στα επιμέρους αυτά ματς, νούμερο δηλαδή που μόνο απογοητευτικό δεν είναι. Απέναντι στην Λαμποράλ πάντως, το 15 που έδωσε δεν ήταν αποτέλεσμα της παρουσίας του Μέκελ, αλλά της αστοχίας του, αφού είχε 6/18 σουτ, το οποίο είναι και το χειρότερο φετινό του ποσοστό. Ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Εφές, έδρα που δεν είχε αγωνιστεί στην κανονική περίοδο, καθώς ήταν τραυματίας. Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με την τουρκική ομάδα σημείωσε ράνκινγκ 12 και 31 σε κανονική περίοδο και TOP 16 αντίστοιχα, έχοντας 8 λάθη στο πρώτο και 15 ασσίστ στο δεύτερο!

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ) - 74,9

Ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης με την Εφές, επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται τη φετινή σεζόν. Μετά το σκόπελο αυτό, η αποστολή μέσα στην Μάλαγα με την αποδεκατισμένη, όπως φαίνεται, περιφέρεια, δεν ενεδρεύει ιδιαίτερους κινδύνους, παρά μόνο ίσως την πιθανή ξεκούραση του Σέρβου, εφόσον το ματς κριθεί από νωρίς.

Άλεξ Ρένφροε (Άλμπα) - 56

Οι γεμάτες εμφανίσεις συνεχίζονται για τον Αμερικανό πλέι μέικερ, όντας πληθωρικός και μέσα στην Ρεάλ, με 6 ρημπάουντ και 5 ασσίστ. Οι τραυματίες της Άλμπα (Χάμοντς, Τάμπου) στην περιφέρεια παραμένουν αμφίβολοι, αλλά ούτως ή άλλως, η Γαλατασαράι που υποδέχεται η γερμανική ομάδα δεν προκαλεί σε καμιά περίπτωση το φόβο, στην κατάσταση που βρίσκεται κι έτσι ο Ρένφροε εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στη θέση.

Τόμας Ερτέλ (Εφές) - 54,7

Απουσίες, πολλές απουσίες

Έπειτα από τα τρία συνεχόμενα 20άρια, ήρθε η αναμενόμενη, μέσα στην ΤΣΣΚΑ, πτώση για τον Γάλλο, ο οποίος όμως στάθηκε αξιοπρεπής με το 11 ράνκινγκ που σημείωσε. Έδειξε ξανά πάντως ότι πλέον έχει προσαρμοστεί και παίζει στο 100% με την Εφές, δίνοντας 9 ασσίστ κι έτσι, μόνο απίθανο δεν είναι να επιστρέψει στα μεγάλα σκορ στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Νίζνι, εντός έδρας.

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) - 53,3

Μάλλον απογοήτευσε μέσα στην Ζαλγκίρις, αφού βάσει των τελευταίων εμφανίσεών του θα περίμενε κανείς να δώσει ένα μεγαλύτερο σκορ από το 8, το οποίο είναι και το μικρότερό του στο TOP 16. Αυτό βέβαια δείχνει και την αξιοπιστία του παίκτη, ο οποίος έχει να ανεβάσει στροφές ενόψει του ντέρμπι με την Ρεάλ, όπου μάλλον δεδομένα θα επιστρέψει στα διψήφια ράνκινγκς.

Ντάριους Άνταμς (Λαμποράλ) - 45,9

Μέσα στην Νίζνι κινήθηκε σε πολύ πιο ...θνητά επίπεδα, σε σχέση με τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, δίνοντας πάντως εκ νέου ένα διψήφιο σκορ, κάτι που ενισχύει την αξιοπιστία του (όταν πχ ο συμπαίκτης του Τζέιμς παραπαίει) κι έτσι, παραμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, λόγω τιμής αλλά και δυνατότητας μεγάλου σκορ.

Γκαλ Μέκελ (Νίζνι) - 39,7

Φουριόζος έχει μπει ο Ισραηλινός στο παιχνίδι, έχοντας στα δύο πρώτα του παιχνίδια 16 πόντους, 6,5 ασσίστ και 15 ράνκινγκ μέσο όρο. Σε συνδυασμό με την προφανή υποτίμησή του, φαίνεται να αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση, που εξακολουθεί πάντως να εμπεριέχει το ρίσκο της, λόγω μικρού (αν και ιδιαίτερα ενθαρρυντικού) δείγματος αγώνων, αλλά και του επόμενου αντιπάλου που είναι η Εφές μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Στέφαν Μάρκοβιτς (Μάλαγα) - 18,3

Ο συγκεκριμένος είναι ένας άκρως αντι-φαντασιακός παίκτης, που όμως φαίνεται ότι θα έχει άπλετο χρόνο συμμετοχής λόγω των αναμενόμενων απουσιών των Γκρέιντζερ, Τούλσον, Βασιλειάδη και Στέφανσον. Ακόμα και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ λοιπόν, όσο σκούρα κι αν τα βρει, θα μπορέσει να δώσει ένα σκορ ανώτερο από αυτό που αντιστοιχεί στην αξία του.

Γουίλ Τσέρι (Ζαλγκίρις) - 18

Απουσίες, πολλές απουσίες

Σαφώς καλύτερη περίπτωση του Μάρκοβιτς, καθώς έχει σημειώσει μερικά καλά σκορ το τελευταίο διάστημα. Απέναντι στον Παναθηναϊκό πήρε πολύ περισσότερες προσπάθειες απ' όσες συνηθίζει, όπως μάλιστα συνέβη και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Σαφώς, η αποστολή του μέσα στην Μακάμπι μόνο εύκολη δεν θα είναι, αλλά για τα 18 κρέντιτς που κοστίζει, οι προοπτικές του είναι ...εξαιρετικές.

Shooting Guards & Small Forwards

Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ) - 80,4

Η σχετική πτώση έχει ήδη ξεκινήσει για τον Γάλλο, όπως φαίνεται από τα σκορ του στα τρία τελευταία παιχνίδια, τα οποία βέβαια παραμένουν διψήφια, αποδεικνύοντας κατά κάποιο τρόπο την ποιότητα και τη σοβαρότητα του παίκτη. Μέσα στην Μάλαγα μπορεί να επανέρθει στα μεγάλα σκορ, αλλά θα είναι δύσκολο να κερδίσει πολλά φάουλ απέναντι σε τόσο ελλειπή περιφέρεια, όταν μάλιστα η ισπανική ομάδα δεν χαρακτηρίζεται από αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού της.

Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενερμπαχτσέ) - 78,7

Δεν υπάρχει κάτι καινούριο να ειπωθεί για το συγκεκριμένο παίκτη. Συνέχιζει να δίνει σκορ αφειδώς, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου και το 19 μέσα στον ΣΕΦ ήταν άλλο ένα ...συνηθισμένο ράνκινγκ. Αυτή την αγωνιστική παίζει απέναντι στην Μιλάνο, εντός έδρας, αγώνα στον οποίο είχε σημειώσει το μοναδικό του μονοψήφιο σκορ φέτος, την πρώτη αγωνιστική του παιχνιδιού, κάτι βέβαια που δεν μπορεί παρά να αποτελεί σύμπτωση.

Ρούντι Φερνάντεζ (Ρεάλ) - 76,5

Όπως και ο Μπιέλιτσα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημιουργήσει ράνκινγκ, είτε με πόντους, είτε με ρημπάουντ, είτε με ασσίστ, είτε με κερδισμένα φάουλ. Ιστορικά, έχει σημειώσει κάποιες άσχημες εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ, άλλα χρόνια όμως, όταν ο Παναθηναϊκός ήταν πιο σφιχτός αμυντικά. Έτσι, δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για τον Ισπανό, ούτε αυτή την εβδομάδα.

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) - 71,9

Η εμφάνισή του μέσα στην Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητική, ωστόσο ως συνολική παρουσία ο Σμιθ απογοητεύει στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο ράνκινγκ μόλις 8. Ο εντός έδρας αγώνας με την Ζαλγκίρις που ακολουθεί είναι μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στα μεγάλα σκορ, ενώ ο τραυματισμός του Σπανούλη αυξάνει τις μετοχές του, καθώς οι ακριβές περιπτώσεις της θέσης περιορίζονται κι έτσι αυτόματα η προσοχή στρέφεται περισσότερο πάνω του.

Άντριου Γκάουντλακ (Φενερμπαχτσέ) - 59,3

Ήταν εντυπωσιακός μέσα στον Ολυμπιακό, έχοντας 6/7 τρίποντα και 24 πόντους, αλλά για μία ακόμη φορά το ράνκινγκ του ήταν αισθητά μικρότερο από το σκοράρισμά του (9/10 φορές στο TOP 16 με μία ...ισοπαλία). Απέναντι στην Μιλάνο πάντως, ίσως και να αρκεί αυτό, ώστε να δώσει ένα δεύτερο συνεχόμενο καλό σκορ και να απασχολήσει μετά από καιρό το παιχνίδι.

Τζάστιν Κάρτερ (Γαλατασαράι) - 55,6

Το σερί των θετικών εμφανίσεων συνεχίστηκε για τον Αμερικανό, που παραδόξως αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα (24 λεπτά) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, παρά τις ελλείψεις της Γαλατασαράι. Κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει το φαντασιακό του μομέντουμ και μέσα στην Άλμπα και αν η ομάδα του καταφέρει να διατηρηθεί κοντά στο σκορ, τότε λογικά ο Κάρτερ θα πάρει περισσότερο χρόνο και προσπάθειες.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Μάλαγα) - 52,2

Άλλη μια πληθωρική εμφάνιση για τον Λιθουανό, μέσα στην Μιλάνο αυτή τη φορά, συνεχίζοντας έτσι να αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόπιστη περίπτωση παίκτη για τη θέση. Η ΤΣΣΚΑ δεν του έχει προξενήσει ιδιαίτερα προβλήματα φέτος, έχοντας σημειώσει δύο θετικές και μία αρνητική εμφάνιση (στην περίοδο ντεφορμαρίσματός του) απέναντί της, ωστόσο ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά αυτή τη φορά ο Κουζμίνσκας, αν όλες οι διαφαινόμενες απουσίες της Μάλαγα μείνουν εκτός, καθώς η ομάδα δεν συμπληρώνει καλά καλά δυάδα γκαρντ.

Ρέτζι Ρέντινγκ (Άλμπα) - 49,1

Απουσίες, πολλές απουσίες

Στάθηκε στο ύψος του στη δύσκολη έδρα της Ρεάλ, αν και πήρε το μικρότερο χρόνο συμμετοχής του στο TOP 16, παρά τις απουσίες της ομάδας του. Πλέον, η Άλμπα επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει την ακόμα πιο αποδεκατισμένη Γαλατασαράι κι έτσι ο Ρέντινγκ έχει την ευκαιρία να διευρύνει το θετικό σερί του, με μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση αυτή τη φορά.

Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός) - 44

Ο τραυματισμός του Σπανούλη αυτόματα τον αναδεικνύει στην πρώτη επιθετική επιλογή του Ολυμπιακού, στην περιφέρεια τουλάχιστον και οι πρόσφατες μέτριες ή αρνητικές εμφανίσεις του είναι ο καλύτερος λόγος για να τον αποκτήσετε σε μια εξαιρετική τιμή. Στην Α1 απέναντι στον ΠΑΟΚ έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση κι έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Λοτζέσκι να επιστρέψει στις πολύ καλές εμφανίσεις μετά από καιρό.

Αλεσάντρο Τζεντίλε (Μιλάνο) - 43,7

Χρειάστηκε να φτάσει ο Μάρτιος για να παίξει ο Ιταλός σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, οι οποίες θα μπορούσαν, θεωρητικά, να τον οδηγήσουν στις υψηλότερες θέσεις της λίστας. Προς το παρόν πάντως, ο Τζεντίλε θα δοκιμαστεί μέσα στην Φενερμπαχτσέ κι εύλογα, οι απαιτήσεις για ένα τρίτο συνεχόμενο σκορ πάνω από 20 περιορίζονται.

Φαμπιάν Κοσέρ (Λαμποράλ) - 41,4

Συνεχίζει τις (τουλάχιστον) αξιοπρεπείς εμφανίσεις, έχοντας φτάσει τα πέντε συνεχόμενα διψήφια ράνκινγκς, όπως και τα 9 στα 11 τελευταία παιχνίδια, με το σερί του να σταματά στο ματς με τον Ολυμπιακό, ομάδα που αντιμετωπίζει αυτή την αγωνιστική η Λαμποράλ. Αυτή τη φορά εντός έδρας βέβαια και χωρίς τον Σπανούλη, κάτι που ανοίγει τον δρόμο στον Γάλλο για άλλη μία θετική εμφάνιση.

Μαρσόν Μπρουκς (Μιλάνο) - 40,7

Απουσίες, πολλές απουσίες

Στην ίδια μοίρα πάνω κάτω με τον Τζεντίλε, έχει λίγο μόλις διάστημα που "ξύπνησε" και στην Euroleague και σημειώνει τα ράνκινγκς που μπορεί (έχει μέσο όρο 17,8 στα πέντε τελευταία παιχνίδια). Το ματς που ακολουθεί μέσα στην Φενερμπαχτσέ φαίνεται δύσκολο, ωστόσο απέναντι στην τουρκική ομάδα ο Μπρουκς έχει σημειώσει το μεγαλύτερο φετινό του σκορ (28, εντός έδρας στον πρώτο γύρο του TOP 16).

Τσαρλς Τζένκινς (Ερυθρός Αστέρας) - 9,3

Είναι από τους πλέον ασταθείς, αναξιόπιστους και απογοητευτικούς παίκτες στο fantasy, ωστόσο τα δύο συνεχόμενα 17άρια που σημείωσε τον βάζουν αυτόματα στο χάρτη, ως μια πάμφθηνη επιλογή, που ναι μεν εμπεριέχει πολύ ρίσκο, ωστόσο μπορεί να σας απελευθερώσει πάρα πολλά κρέντιτς σε κάποια άλλη θέση.

Power Forwards & Centers

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερ. Αστέρας) - 102,3

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα μέσα στην προβληματική Γαλατασαράι, κάτι όμως που επιβάλλεται να κάνει αυτή την εβδομάδα απέναντι στην Μπαρτσελόνα των Τόμιτς και Πλάις. Μέσα στην Ισπανία είχε πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή, για τα δεδομένα του, εμφάνιση, ωστόσο στην αγωνιστική κατάσταση που δείχνει να είναι τον τελευταίο καιρό, μπορείτε να έχετε υψηλότερες απαιτήσεις, με σκορ που θα ξεκινάει από 20.

Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) - 83

Ήταν ο MVP της 20ης αγωνιστικής, σημειώνοντας μακράν το μεγαλύτερο ράνκινγκ, αυτή την εβδομάδα όμως τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον καλύτερο ψηλό του παιχνιδιού. Εντός έδρας βέβαια δεν φάνηκε να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα και παρά την καυτή έδρα του Αστέρα, ο Κροάτης είναι σε εξαιρετική κατάσταση ώστε να μην απογοητεύσει.

Αρτ Παραχούσκι (Νίζνι) - 79,6

Η απουσία της 19ης αγωνιστικής δεν τον επηρέασε στο παραμικρό, με τον Λευκορώσο γίγαντα να συνεχίζει από εκεί που στάματησε, παρόλο που τα ποσοστά του στο πρώτο ημίχρονο με την Λαμποράλ ήταν απογοητευτικά. Αυτή την εβδομάδα η Νίζνι φιλοξενείται από την Εφές, με τον Κρστιτς πιθανότατα απόντα. Απέναντι στην τουρκική ομάδα, ο Παραχούσκι έχει σημειώσει το μεγαλύτερο, αλλά και το μικρότερο φετινό του σκορ, με το πρώτο να είναι το πιο πρόσφατο.

Τρέι Τόμπκινς (Νίζνι) - 69,7

Πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο TOP 16 και πλέον τα φαινόμενα αστάθειας που κυριαρχούσαν στην κανονική περίοδο φαίνεται να έχουν εξαλειφθεί πλήρως, λόγω των ρημπάουντ και φυσικά των υψηλών ποσοστών ευστοχίας, που τον καθιστούν δεύτερο σκόρερ του TOP 16 (μαζί με τον Γκάουντλακ και πίσω από τον Ρότσεστι). Το παιχνίδι μέσα στην Εφές σίγουρα έχει δυσκολίες, όμως ο Τόμπκινς καταφέρνει συνήθως να μένει ανεπηρέαστος από αυτό τον παράγοντα.

Γιαν Βέσελι (Φενερμπαχτσέ) - 56,3

Απουσίες, πολλές απουσίες

Δυσκολεύτηκε, όπως αναμενόταν, μέσα στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας το πρώτο του μονοψήφιο ράνκινγκ μετά τη 2η αγωνιστική του TOP 16, αλλά σειρά τώρα έχει η Μιλάνο, εντός έδρας, κάτι που σημαίνει ότι ο πήχης για τον Τσέχο ψηλώνει εκ νέου, σε ένα σκορ που ξεκινάει από 15, βάσει των εμφανίσεών τον τελευταίο καιρό.

Σαμάρντο Σάμουελς (Μιλάνο) - 55,8

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις απέναντι στην Μάλαγα, ο αγώνας όμως μέσα στην Φενερμπαχτσέ θα είναι αισθητά πιο δύσκολος, όπως εξάλλου φαίνεται και από το ράνκινγκ του Τζαμαϊκανού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (-2). Τίποτα δεν αποκλείεται βέβαια με τον Σάμουελς, με τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο θα ήταν φρονιμότερο να τον αποφύγετε αυτή την εβδομάδα.

Εστέμπαν Μπατίστα (Παναθηναϊκός) - 54,9

Θα μπορούσε να συνεχίσει στα μεγάλα σκορ, αν δεν έμενε εκτός αγώνα στα 13 και πλέον τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις. Διατηρεί πάντως ακέραια την αξιοπιστία του, με μόλις ένα μονοψήφιο ράνκινγκ σε 10 παιχνίδια στο TOP 16, ενώ το χαμηλότερό του σκορ εντός έδρας στη φάση αυτή είναι το 14, κάτι που μπορεί να επαναλάβει και απέναντι στην Ρεάλ.

Μπράιαντ Ντάνστον (Ολυμπιακός) - 44,3

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο βασικός σέντερ του Ολυμπιακού, κάτι που ακόμα δεν μεταφράζεται απόλυτα σε ράνκινγκ, κυρίως λόγω του μικρού αριθμού προσπαθειών που παίρνει. Ο τραυματισμός του Σπανούλη αναμένεται να τον ωφελήσει τόσο άμεσα (λόγω περισσότερων ενδεχομένως προσπαθειών), όσο και έμμεσα, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ένας βασικός λόγος για την πολύ θετική παρουσία του Χάντερ το τελευταίο διάστημα.

Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός) - 42,9

Έμεινε σε πολύ ρηχά νερά στην ήττα από την Φενερμπαχτσέ, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, με τους τραυματισμούς των Πέτγουεϊ και Σπανούλη να τον αναδεικνύουν στον πλέον κομβικό παίκτη της ομάδας του, ενόψει της πολύ κρίσιμης και δύσκολης αναμέτρησης μέσα στην Λαμποράλ, κάτι που εύλογα αυξάνει τις πιθανότητες για ένα καλό σκορ.

Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι) - 29,5

Απουσίες, πολλές απουσίες

Σε τέσσερα εντός έδρας ματς στο TOP 16 δεν έχει απογοητεύσει ούτε μία φορά, ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη του πολύ καλή εμφάνιση εκτός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Μπαρτσελόνα, κάτι που τον καθιστά, εκ νέου, μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, ενόψει της Ζαλγκίρις, η οποία μάλιστα δεν είναι πλήρης στη γραμμή των ψηλών, καθώς αναμένεται να απουσιάζει και πάλι ο Γκουντάιτις.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και μπείτε στην παρέα μας στο Facebook για τα τελευταία νέα και για να μάθετε πρώτοι τραυματισμούς ή απουσίες της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ