EUROLEAGUE

Ραντούλιτσα: "Οι νέοι παίκτες μας προσέφεραν ενέργεια"

Ραντούλιτσα: "Οι νέοι παίκτες μας προσέφεραν ενέργεια"
Ρ

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ανανέωσε το προσωπικό του blog στο Euroleague Greece. Στάθηκε στην έλευση των παικτών και επεσήμανε πως λατρεύει την Αθήνα και τους ανθρώπους της.

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Ο κάθε νέος παίκτης που ήρθε στην ομάδα μας προσέφερε ενέργεια. Αν και βρίσκονται λίγες μέρες στην ομάδα, μπορώ να σας πω πως όλοι τους είναι σπουδαίοι παίκτες. Η περίοδος προσαρμογής τους ήταν γρήγορη, καθώς όλοι μας τους βοηθήσαμε ώστε να μπουν γρήγορα στο κλίμα. Έτσι και αλλιώς το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό και βοηθάμε ο ένας τον άλλον συνεχώς, σε ό,τι χρειαστεί. Προφανώς και η έλευση περισσότερων παικτών αυτόματα μεγαλώνει το ροτέισον, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη, αντιμετωπίσαμε και προβλήματα με τραυματισμούς και η έλευση των καινούριων παικτών μόνο καλό θα μας κάνει.

Είδατε όλοι σας πως ο Έλιοτ έδειξε από νωρίς τις δυνατότητες του, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση από το πρώτο του παιχνίδι στην Euroleague με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως η Φενέρμπαχτσε. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσουν και οι άλλοι παίκτες και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και σαν ομάδα. Έχουμε πετύχει ορισμένες σημαντικές νίκες το τελευταίο διάστημα και θέλουμε σαν Παναθηναϊκός να διατηρήσουμε αυτό το καλό μομέντουμ που έχουμε σαν ομάδα. Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μου blog, με την θερμή συμπαράσταση των τρομερών φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά μέσα στην σεζόν.

Λατρεύω την Αθήνα, είναι μία υπέροχη πόλη και ο καιρός στην Ελλάδα είναι καταπληκτικός, όπως είναι υπέροχοι και οι άνθρωποι. Είναι σημαντικό για εμένα πως με το αεροπλάνο η πτήση Βελιγράδι-Αθήνα είναι μόλις 1,5 ώρα και αυτό διευκολύνει τους φίλους και τους συγγενείς μου να έρχονται και να με βλέπουν. Είναι κάτι σημαντικό για εμένα, καθώς σε ολόκληρη την καριέρα μου ήμουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθω χαρούμενος και ευτυχισμένος που παίζω μπάσκετ στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα.

Αυτά παιδιά, θα τα πούμε σύντομα, Μίροσλαβ"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ