EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Ακόμη εξελισσόμαστε ως ομάδα"

Ρίβερς: "Ακόμη εξελισσόμαστε ως ομάδα"

Ο Κέι Σι Ρίβερς blog-άρει στο EuroLeague Greece εν όψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, μιλώντας για την πρόοδο του Παναθηναϊκού Superfoods και τον... παλιόφιλο, Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Καλημέρα σε όλους,

λίγες ώρες έμειναν για ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι στην EuroLeague. Ομολογουμένως η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική, με υψηλού βαθμού δυσκολίας αντιπάλους. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι απόψε για να κερδίσουμε στο Mediolanum Forum, δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιου είδους αγώνες, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και να μην βγούμε από το πλάνο.

Προσωπικά, αισθάνομαι καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν κάπως τρομακτική για μένα. Θα μπορούσα να είχα υποστεί μεγάλη ζημιά την ώρα του τραυματισμού μου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά έκανα ενστικτωδώς μια κίνηση μόλις ένιωσα το "τσίμπημα" στο πόδι μου και κάπως έτσι "έσωσα" τον εαυτό μου. Ενδεχομένως δηλαδή να είχα πιο σοβαρό πρόβλημα.

Είχα κάποιες ενοχλήσεις όταν περπατούσα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πλέον όλα είναι καλά και δεν έχω κάποιο θέμα.

Θα ήταν κρίμα να λείψω από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ήξερα πόσο σημαντικό ήταν. Θα έλεγα μάλιστα πως ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει φέτος. Έχουμε όμως ακόμη πολύ δρόμο έως ότου φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Ακόμη εξελισσόμαστε ως ομάδα.

Μην ξεχνάμε πως πλέον έχουμε ένα νέο μέλος. Τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Μπορεί πολλοί να μην το ξέρετε, αλλά έχω υπάρξει συμπαίκτης με τον Αλεσάντρο, πριν από περίπου μια δεκαετία. Ήμασταν μαζί στην Μπενετόν Τρεβίζο, στα πρώτα μου βήματα στην Ευρώπη, όταν εκείνος ήταν ακόμη πιτσιρικάς. Αν θυμάμαι καλά ήταν 15 ή 16 ετών. Οπότε τον έχω δει να μεγαλώνει αυτά τα χρόνια.

Είναι πολύ ανταγωνιστικός τύπος, εξαιρετικός σκόρερ και μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα μας. Μόλις ενσωματωθεί στη φιλοσοφία και το rotation μας θα βοηθήσει πάρα πολύ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ