EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Στην πόρτα της εξόδου ο Άλεξ Πέρεζ

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τις τελευταίες ημέρες του με τη φανέλα της Ζάλγκιρις φαίνεται πως περνάει ο Άλεξ Πέρεζ, λόγω των κακών εμφανίσεών του. Στη λίστα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο Κέι Σι Ρίβερς.

Τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα (αμφότερα εντός έδρας) δεν αποκλείεται να είναι τα τελευταία του Άλεξ Πέρεζ με τη φανέλα της Ζάλγκιρις. Αυτό επισημαίνει ο Donatas Urbonas του 15min της Λιθουανίας, μία μέρα πριν από τη μονομαχία της λιθουανικής ομάδας με το τριφύλλι.

Ο 26χρονος γκαρντ έχει 3.1 πόντους και 1.9 ασίστ ανά 10'38'' συμμετοχής στην EuroLeague έως τώρα, αδυνατώντας να βοηθήσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη θέση του πόιντ γκαρντ. Είναι χαρακτηριστικό πως σε τρία από τα επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ως τώρα στη διοργάνωση, δεν έχει σκοράρει.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο δημοσιογράφο, ο "Σάρας" έχει στη λίστα του για να τον αντικαταστήσει τον Κέι Σι Ρίβερς. Η παρουσία του Λούκας Λεκαβίτσιους και του Τόμας Γουόκαπ στο "1" φαίνεται πως δίνουν τη δυνατότητα στον προπονητή της Ζάλγκιρις να πάει σε παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως αυτά που διαθέτει ο αριστερόχειρας γκαρντ/φόργουορντ που φέτος φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει 10.1 πόντους (με 40% στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο στη Liga Endesa.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ