EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα"

Γιασικεβίτσιους: "Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα"

Η Ζάλγκιρις "άλωσε" το ΣΕΦ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν εμφανώς ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και από την αντίδραση των παικτών του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη νίκη ( 72-68) της Ζάλγκιρις επί του Ολυμπιακού και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αντίδρασή τους, ενω αναφέρθηκε και στη "μάχη" των playoffs της EuroLeague.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τον χαρακτήρα που έδειξαν. Ήταν μία μεγάλη νίκη, δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε", είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο "Σάρας", o οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη μάχη των playoffs.

"Ήταν φανερό πως θα ήταν η μεγαλύτερη μάχη από κάθε άλλη χρονιά. Το περιμέναμε. Ξεχώρισαν τρεις ομάδες από την αρχή και στη συνέχεια τις ακολούθησαν η Εφές και η Μπαρτσελόνα. Οπότε θα γινόταν μάχη για αυτές τις θέσεις που έμεναν. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή τη μάχη. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, να γυρίσουν κάποιοι τραυματίες και αυτή την στιγμή της σεζόν, δεν θέλουμε κάτι άλλο".

Όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πριν από λίγο καιρό μαχόταν για το πλεονέκτημα έδρας και η Ζάλγκιρις έδειχνε πως θα μείνει εκτός οκτάδας, είπε: "Ο Τσάβι Πασκουάλ μου είχε πει πως το πιο μεγάλο μυστικό είναι να μην χάνεις τρία - τέσσερα παιχνίδια συνεχόμενα. Αυτό έγινε με εμάς και με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο, όταν υπάρχουν απουσίες στο ρόστερ. Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ. Αν κάνεις κάποιες διαδοχικές νίκες, είσαι πάλι μέσα στο παιχνίδι".

Τέλος, ρωτήθηκε για την 7η νίκη του στα τελευταία 8 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν μπορείς να κοιτάς τα προηγούμενα. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Ήμασταν προετοιμασμένοι και ακολουθήσαμε το πλάνο μας".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ