EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Μπράντον Ντέιβις δεν θα ξεχάσει την 23η αγωνιστική

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η 23η "στροφή" της EuroLeague θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, Μπράντον Ντέιβις. (VIDEO)

Ο Μπράντον Ντέιβις έβαλε την υπογραφή του στη νίκη ( 84-76) της Ζάλγκιρις επί της Μπουντούτσνοστ και για πρώτη φορά στην καριέρα του πήρε το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

Ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτισιους πάτησε παρκέ για 32:08, σημείωσε 21 πόντους (8/13 δίποντα, 5/8 βολές), πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ, έκλεψε 2 μπάλες, έκανε 2 μπάλες, κέρδισε 6 φάουλ και συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Μπράντον Ντέιβις αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, ενώ λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ είχε δεχθεί την επίσκεψη του... πελαργού. Η γυναίκα του Μπράντον Ντέιβις, Λίνζι την Παρασκευή (22/2) έφερε στον κόσμο τον μικρό Κέιζι Τζαμέλ και ο σέντερ της Ζάλγκιρις συνδύασε τη γέννηση του γιου του με μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ