EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Κούζμιτς, η επιστροφή

Ερυθρός Αστέρας: Κούζμιτς, η επιστροφή
EUROKINISSI

Την απόκτηση του Όγκνιεν Κούζμιτς ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Σέρβος σέντερ επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17.

Επειτα από μία διετία αρκετά δύσκολη στη Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την οποία ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, ο Όγκνιεν Κούζμιτς έχει την ευκαιρία για ένα restart στην καριέρα του. Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου σέντερ (29 ετών, 2.14 μέτρα), ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε την περίοδο 2016-17.

Ο Κούζμιτς βρέθηκε στο ΝΒΑ το 2013, πήρε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έστω κι αν δεν είχε ρόλο στην ομάδα κι έπειτα επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στη χώρα μας, αλλά την επόμενη χρονιά είχε πολύ καλή παρουσία με τον Ερυθρό Αστέρα στη EuroLeague (13.9 πόντοι, 7 ριμπάουντ μέσο όρο). Ο Κούζμιτς ευελπιστεί σε ένα ανάλογο restart στην καριέρα του, ενώ κι ο Μίλαν Τόμιτς περιμένει λύσεις από τον Σέρβο σέντερ.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για δύο χρόνια, ενώ θυμίζουμε πως πριν από μερικές ώρες ο Στράτος Περπέρογλου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ