EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Επιστρέφει στην Σταρκ Αρίνα

Ερυθρός Αστέρας: Επιστρέφει στην Σταρκ Αρίνα
EUROKINISSI

Μία ημέρα μετά την Παρτιζάν ανακοίνωσε και ο Ερυθρός Αστέρας ότι θα χρησιμοποιήσει την Σταρκ Αρίνα ως έδρα του στην EuroLeague της σεζόν 2019/20.

Υπό την ίδια στέγη θα παίζουν στην EuroLeague της σεζόν 2019/20 οι δύο σερβικές ομάδες. Τόσο η Παρτιζάν, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας , θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα την Σταρκ Αρίνα, το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, που μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ως Μπέογκραντ Αρίνα.

Μία ημέρα λοιπόν μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της Παρτίζαν με την διεύθυνση του 18.386 θέσεων σταδίου του Βελιγραδίου, κάτι ανάλογο έκανε και ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος επιστρέφει στην EuroLeague ύστερα από απουσία ενός έτους. Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Ερυθρός Αστέρας θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο στάδιο. Η Σταρκ Αρίνα αποτέλεσε την έδρα του σε επιλεγμένα παιχνίδια του στην EuroLeague και στο EuroCup την τελευταία πενταετία.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς δεν πρόκειται πάντως να φύγει τελείως από την Αλεξάνταρ Νίκολιτς, το γήπεδο δηλαδή που θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιήσει ως έδρα στους αγώνες της Αδριατικής Λίγκας και του σερβικού πρωταθλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ