EUROLEAGUE

Το "τικ τακ" του Γιούλ πριν από τον Παναθηναϊκό

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των playoffs, κι ο Σέρχιο Γιουλ δείχνει στα social media πως νιώθει... θηρίο στο κλουβί. Το "τικ τακ" του ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, που μοιάζει να μην... κρατιέται (pic).

Η κατάσταση του Σέρχιο Γιουλ είναι κάτι που απασχολεί εξίσου τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό Superfoods. Περίπου μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των playoffs, ο 30χρονος γκαρντ δείχνει να μην κρατιέται.

Κι αν ο Πάμπλο Λάσο θέλει να του βάλει... φρένο προκειμένου να μην ξεκινήσει από τα playoffs της EuroLeague να "γράφει" αγώνες στο κοντέρ του (προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ρόλοι εντός της ομάδας), ο ίδιος μετράει κάθε μέρα που περνάει, κάθε λεπτό. Αυτό φαίνεται κι από το νέο post που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εκεί όπου έγραψε πως " σήμερα συμπληρώνονται οκτώ μήνες από την επέμβαση. Τικ τακ. Έχει μείνει πολύ λιγότερος χρόνος πλέον".

Θυμίζουμε πως ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης "λαβώθηκε" στο φιλικό της Ισπανίας με το Βέλγιο , λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket. Έκτοτε κάνει εντατικό πρόγραμμα θεραπειών προκειμένου να προλάβει το φινάλε της σεζόν. Δεν έχει παίξει ακόμη, κι ενδεχομένως να μην παίξει καν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Το σίγουρο είναι πως ούτε προπόνηση δεν κάνει σε πέντε εναντίον πέντε, παρά στο πρώτο κομμάτι της ομαδικής δουλειάς που γίνεται στην ισπανική ομάδα. Δεν αποκλείεται πάντως να ακολουθήσει την αποστολή για την Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, για ψυχολογικούς λόγους.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ