EUROLEAGUE

Το μυστηριώδες post του Γιουλ: "Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο"

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προλαβαίνει ή όχι τη σειρά με τον Παναθηναϊκό; Ο Πάμπλο Λάσο είναι απαισιόδοξος, όμως ο Σέρχιο Γιουλ κάνει ό,τι μπορεί για να γυρίσει το συντομότερο στη σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συμμετοχή του στη σειρά με τον Παναθηναϊκό θεωρείται αυτή τη στιγμή αμφίβολη, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Ο Πάμπλο Λάσο είχε δηλώσει πως ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα προλάβει τις αναμετρήσεις των playoffs της EuroLeague 2018/19, εκείνος όμως παλεύει με πείσμα για να χάσει έστω μέρος της σειράς και όχι ολόκληρη.

" Δουλεύω για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο 32χρονος πόιντ γκαρντ, που έχει φέτος 10.6 πόντους με 41.5% στο δίποντο, 33.8% στο τρίποντο, 95.5% στις βολές, 2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και μόλις 1.2 λάθη ανά 21:34 σε 25 αγώνες της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Με δεδομένο ότι οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στη Μαδρίτη την Τετάρτη 17 και την Παρασκευή 19 Απριλίου, μοιάζει δύσκολο ο Γιουλ να είναι έτοιμος. Η λογική λέει ότι ο Λάσο θα τον προφυλάξει ώστε εκείνος να αναρρώσει πλήρως και να είναι έτοιμος για το ματς ή τα ματς επί αθηναϊκού εδάφους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Trabajando para estar listo cuanto antes! No hay tiempo que perder

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Llull (@23llull) στις

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ