EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει Ολυμπιακό ο Κάρολ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει Ολυμπιακό ο Κάρολ

Xωρίς τον Τζέισι Κάρολ στην δωδεκάδα της θα υποδεχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης (10/1, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) τον Ολυμπιακό στην 18η "στροφή" της EuroLeague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της επί της Γκραν Κανάρια έχει άρχισει την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (10/1, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Πάμπλο Λάσο στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τζέισι Κάρολ.

Ο 36χρονος ύστερα από 149 διαδοχικές συμμετοχές στην EuroLeague απουσίασε από τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Γκραν Κανάρια εξαιτίας ενός μυικού τραυματισμού στον γλουτό, ενώ θα χάσει και το ματς με τον Ολυμπιακό.

"Χωρίς να αναφερθώ σε λεπτομέρειες οι παίκτες είναι καλά. Υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί και συσσωρευμένη κόπωση, αλλά γενικά οι παίκτες είναι καλά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την σίγουρη απουσία του Κάρολ, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά. Η αντίδραση μας στο ματς με την Γκραν Κανάρια μετά την ήττα από την Εστουδιάντες ήταν καλή, γιατί αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μας. Πήραμε μία δύσκολη εκτός έδρας νίκη που είναι είναι σημαντική", είπε ο Πάμπλο Λάσο.

Θυμίζουμε πως η ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Μαδρίτη χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Photo credits: Eukokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ