ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάσο: "Πάντα είναι δύσκολα στην έδρα του Ολυμπιακού"

Λάσο: "Πάντα είναι δύσκολα στην έδρα του Ολυμπιακού"
EUROKINISSI

O Oλυμπιακός φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης (22/11, 20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στις δυσκολίες που παρουσιάζει η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες των Σέρχιο Γιουλ, Γκουστάβο Αγιόν και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό (22/11, 20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της EuroLeague και σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αποστολής της ομάδας του, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τους Σέρχιο Γιουλ, Γκουστάβο Αγιόν και Όγκνιεν Κούζμιτς.

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάντα ένα παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού είναι δύσκολο, έχει πολύ καλούς παίκτες και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Έχουν έναν καινούριο προπονητή (σ.σ. τον Ντέιβιντ Μπλατ), έχουν αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά έχουν ξεκάθαρες αναφορές, όπως είναι ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου. Επίσης, έχουν πάρει παίκτες όπως τον Τίμα και τον Τουπάν. Έχουν μεγάλο ροτέισον, παίζουν πιο γρήγορα και χρησιμοποιούν πολλές διαφορετικές πεντάδες. Προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του προπονητή που ζητά διαφορετικά πράγματα. Έχουν διατηρήσει, όμως, στοιχεία, τα οποία έχουν οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια", είπε αρχικά ο Βάσκος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πάμπλο Λάσο εν συνεχεία τόνισε πως "για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμαστε από ένα δύσκολο πρόγραμμα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, αλλά αυτό είναι κάτι που το αποδεχόμαστε και τον γνωρίζουμε. Ο Κούζμιτς έμεινε εκτός, ο Αγιόν έχει ένα πρόβλημα στη μέσα και δεν θα ταξιδέψει, ενώ εκτός έμεινε και ο Γιουλ. Ταξιδεύουμε με 13 παίκτες γνωρίζοντας πως μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Επίσης, παρατήρησε πως "η ομάδα γνωρίζει πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα υπάρχει πίεση (σ.σ. από τους φιλάθλους). Η ομάδα, όμως, έχει εμπειρία σε αυτά. Αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει ευκολότερο. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες και γνωρίζουμε πως πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς για να νικήσουμε".

Ο Τζέφερι Τέιλορ από την πλευρά του δήλωσε: "Η ομάδα πηγαίνει καλά και έχουμε καλά αποτελέσματα. Πάντα υπάρχουν δυσκολίες στις διπλές αγωνιστικές της EuroLeague, αλλά έχουμε ένα μεγάλο και πολύ καλό ρόστερ. Είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό. Τα ριμπάουντ θα είναι ένα από τα κλειδιά. Πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα. Η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι πάντα εκπληκτικοί. Οι φίλαθλοι κάνουν πολλή φασαρία, αλλά στο τέλος αυτό που έχει σημασία είναι το τι κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ