EUROLEAGUE

Ατζέντης του Γιουλ: "Ο πελάτης μου δεν έχει απορρίψει το ΝΒΑ"

Ατζέντης του Γιουλ: "Ο πελάτης μου δεν έχει απορρίψει το ΝΒΑ"

Ο ατζέντης του Σέρχιο Γιουλ, Έρνεστ Μπερενγκουέρ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Σέρτζιο Γιουλ έχει βγάλει... ρίζες στη Μαδρίτη, αλλά ο ατζέντης του, Έρνεστ Μπερενγκουέρ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 31χρονος γκαρντ της Ρεάλ να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς.

"Κάθε καλοκαίρι από τότε που επιλέχθηκε στο Ντραφτ, οι Ρόκετς προσπαθούν να τον αποκτήσουν. Δεν έχουν σταματήσει. Δεν σταμάτησαν να προσπαθούν. Είναι νικητής και γεννημένος ηγέτης", δήλωσε αρχικά ο ατζέντης του ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική έκδοση της ιστοσελίδας του NBA κι εν συνεχεία παρατήρησε πως ο πελάτης του προτιμά "να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίζει λιγότερα χρήματα από όσα μπορούν να του προσφέρουν οι Χιούστον Ρόκετς".

Ο Έρνεστ Μπέρενγκερ, όμως, παρατήρησε επίσης πως "κάθε χρονιά που περνά, οι πιθανότητες να πάει στους Χιούστον Ρόκετς μειώνονται, αλλά δεν έχει απορρίψει εντελώς το ΝΒΑ".

Ο Σέρχιο Γιουλ το 2009 επιλέχθηκε στο Νο. 34 του Ντραφτ από τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ στη συνέχεια οι Χιούστον Ρόκετς απόκτησαν τα δικαιώματά του έναντι 2.250.000$. Οι προσπάθειες των "Ρουκετών" να υπογράψουν τον Σέρχιο Γιουλ προς το παρόν δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία, καθώς ο Ισπανός γκαρντ δεν έχει "απαρνηθεί" την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ