EUROLEAGUE

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Δάκρυσε το ΟΑΚΑ στην ενός λεπτού σιγή

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Δάκρυσε το ΟΑΚΑ στην ενός λεπτού σιγή

Ράγισαν τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ, στη διάρκεια της ενός λεπτού σιγής για τον Θανάση Γιαννακόπουλο που πέθανε το πρωί της Τρίτης (19/3) σε ηλικία 88 ετών.

Λένε πως φεύγουν αυτοί που ξεχνάμε και όχι όσοι πεθαίνουν. Αν αυτό ισχύει, τότε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι ακόμη εδώ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δημιούργησε μια εκκωφαντική ησυχία στη διάρκεια της ενός λεπτού σιγής πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια για την 27η αγωνιστική της EuroLeague και στο φινάλε της, ξέσπασε σε ένα ανατριχιαστικό χειροκρότημα προς τιμήν του θρυλικού παράγοντα που πέθανε την Τρίτη (19/3) .

Το κλίμα στο ΟΑΚΑ ήταν από νωρίς βαρύ, οι άνθρωποι της καφετέριας στην οποία σύχναζε ο κ. Θανάσης του είχαν αφήσει λουλούδια και το αγαπημένο του αναψυκτικό , ενώ ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, μια σημαία του Παναθηναϊκού και μια εικόνα του βρίσκονταν στη θέση που καθόταν στα επίσημα του γηπέδου . Μουσική δεν υπήρχε, το μυαλό όλων βρισκόταν στον άνθρωπο που έγραψε τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό με τον αυθορμητισμό και την εκρηκτικότητά του.

" Θανάση σ' αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε" έλεγε το σύνθημα των φίλων του Παναθηναϊκού, σε μια πραγματικά όμορφη στιγμή που θύμιζε όσα έγιναν προ ολίγων μηνών και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Το video που τον έδειχνε να λέει πως θέλει να ταφεί με μια σημαία της αγαπημένης του ομάδας, ήταν η αφορμή για να δακρύσει πολύς κόσμος...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ