ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης για Παπαπέτρου: "Ο καθένας ζει με τις αποφάσεις του"

Σπανούλης για Παπαπέτρου: "Ο καθένας ζει με τις αποφάσεις του"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε "αιώνιο" ντέρμπι ως παίκτης του Παναθηναϊκού και η EuroLeague εστίασε στην περίπτωσή του. Τι δήλωσαν ο ίδιος, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για την πρώτη "μάχη" τους (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην φετινή σεζόν και η EuroLeague στάθηκε στο πρόσωπο του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την τέως ομάδα και μιλώντας στην κάμερα της EuroLeague δεν έκρυψε πως " σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε εμένα, αλλά το πώς θα νικήσουμε το παιχνίδι".

Σχετικά με την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι τόνισε πως "προτιμώ να σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου και τι με κάνει χαρούμενο. Είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου", ενώ στη συνέχεια δεν έκρυψε πως "χρειαζόμουν την αλλαγή και νιώθω άνετα εδώ".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όμως, ρωτήθηκε και για τον πατέρα του, Αργύρη, ο οποίος αγωνίστηκε στους πράσινου: "Θέλω διαχωρίσω τον εαυτό μου από όσα έκανε ο πατέρας μου και το πόσο τον αγαπούσαν οι φίλαθλοι. Θέλω να κερδίσω τον ίδιο σεβασμό".

Τέλος, αναφερόμενος στη σημασία του ντέρμπι είπε πως "είναι ένα παιχνίδι που ο κάθε παίκτης, ειδικά οι Έλληνες, θέλουν να συμμετάσχουν. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, υπάρχει πίεση και θες να το νικήσει"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του παρατήρησε πως ο συμπαίκτης του " με το να έρθει στην ομάδα, έδειξε πως πιστεύει πως στον εαυτό του και πως πιστεύει πως θα κάνει κάτι σπουδαίο".

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν και αυτοί με την σειρά τους για τον τέως συμπαίκτη και νυν αντίπαλό τους. " Κάθε παίκτης ζει με τις αποφάσεις που παίρνει. Όταν παίρνεις μία απόφαση πρέπει να είσαι σίγουρος. Ο Ιωάννης πρέπει να μείνει στην απόφασή του", είπε ο V-Span, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε πως " είναι πολύ δύσκολο να πας από τη μία ομάδα στην άλλη. Έχουμε μιλήσει πολύ για αυτό. Ο Παπαπέτρου πήρε την απόφασή του και δεν μπορώ να πω αν είναι καλή ή άσχημη".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ