ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρικ Πιτίνο: Αυτό είναι το πρωινό που προτείνει στους θαυμαστές του

Louisville head coach Rick Pitino is seen on the sidelines during the first half of a first-round game against Jacksonville State in the men's NCAA college basketball tournament Friday, March 17, 2017, in Indianapolis. (AP Photo/Jeff Roberson)
AP Photo/Jeff Roberson AP PHOTO/JEFF ROBERSON

Λάτρης του Twitter, o Ρικ Πιτίνο, ο λογαριασμός του είναι σίγουρα ένας από αυτούς που πρέπει να ακολουθήσεις διότι εκεί προτείνει ακόμη και το ιδανικό πρωϊνό στους θαυμαστές του (PHOTO).

Ο Ρικ Πιτίνο είναι οριστικά πλέον ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, αυτός που θα τον καθοδηγήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο 66χρονος τεχνικός θα φτάσει στην Ελλάδα την Τετάρτη (26/12) για να σηκώσει τα μανίκια και να αρχίσει τη δουλειά με τη νέα του ομάδα, στην οποία θα προσφέρει σίγουρα κάτι διαφορετικό από αυτά που της πρόσφεραν οι προηγούμενοι head coaches.

Εκκεντρικός, σκληρός, δάσκαλος του αθλήματος, ο Πιτίνο αγαπά το Twitter και το χρησιμοποιεί αρκετά συχνά. Όχι με τη συχνότητα που το χρησιμοποιεί ο Μάικ Τζέιμς, για παράδειγμα, αλλά θα τον δείτε να σχολιάζει στο συγκεκριμένο δίκτυο τα πάντα. Ή σχεδόν τα πάντα. Θα τον δείτε να αποκαλεί τους followers του "Πιτουίτος", θα τον δείτε και να τους προτείνει... πρωινό. Όπως αυτό που είχε προτείνει στις 22 του περασμένου Σεπτεμβρίου.

" Ξεκινήστε τη μέρα σας με Πιτουίτος!" έγραφε και η λεζάντα και το κουτί με τα δημητριακά, που προφανώς και δεν υπάρχουν στην αγορά, αλλά είναι προϊόν έμπνευσής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ