ΜΠΑΣΚΕΤ

Παππάς: "Συγνώμη στον κόσμο, στον πρόεδρο, στον κύριο Θανάση, στον Πασκουάλ"

Παππάς: "Συγνώμη στον κόσμο, στον πρόεδρο, στον κύριο Θανάση, στον Πασκουάλ"
EUROKINISSI

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε συγνώμη προς όλους και παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει τι φταίει και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για 5η φορά στους τελευταίους έξι αγώνες.

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι Μιλάνο τον έριξε ακόμα πιο χαμηλά στην κατάταξη της EuroLeague , κάνοντας πολύ δυσκολότερη πια την αποστολή του για είσοδο στα playoffs, δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Ο Νίκος Παππάς παραδέχτηκε ότι η θέση του ήταν αμήχανη, μιλώντας στην κάμερα της Nova, όπου ζήτησε συγνώμη απ' όλους...

" Είναι λίγο αμήχανη η θέση μου αυτή τη στιγμή. Τι να πω; Δεν ξέρω. Πρέπει να ζητήσουμε μία συγνώμη σε τόσο κόσμο που μας στηρίζει, στον πρόεδρο που τα σκάει, στον κύριο Θανάση, στον Τσάβι Πασκουάλ που έχασε την δουλειά του ο άνθρωπος... Όταν χάνουμε μέσα στο ΟΑΚΑ και με εύκολο τρόπο, φταίμε κι εμείς προφανώς. Πρέπει να βρούμε τι φταίει. Αν το ήξερα, θα έμπαινα εκεί μέσα και θα το έλυνα", τόνισε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

" Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Τα αποδυτήρια βγάζουν υγεία, είμαστε όλοι μια χαρά μεταξύ μας. Δεν ξέρω τι να πω. Ίσως μας έχει δημιουργηθεί ένα σύμπλεγμα", συνέχισε ο Παππάς, που πρόσθεσε για την απόλυση του Πασκουάλ: " Η εξέλιξη ήταν ξαφνική και ιδιαίτερη, στενοχωρηθήκαμε όλοι. Ομάδες σαν το Μιλάνο πρέπει να τις κερδίζεις όμως, δίχως να θέλω να την υποτιμήσω. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία ότι έφυγε ο κόουτς".

Photo credits: Eurokinissi

Διαβάστε ακόμη:

Οικονόμου: Πιτίνο, άλλαξέ το
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 83-86: Έμεινε με την προσπάθεια...
Παναθηναϊκός - Αρμάνι: Η φωτογραφία με την απογοήτευση του Θανάση Γιαννακόπουλου
Βόβορας: "Είναι ξεκάθαρα τα προβλήματα που έχουμε"
EuroLeague 2018/19: Η κατάταξη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ