ΜΠΑΣΚΕΤ

Παππάς: "Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα μας δώσουν ώθηση"

Παππάς: "Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα μας δώσουν ώθηση"

Ο Νίκος Παππάς γνωρίζει πως η ομάδα του θα χρειαστεί να "ιδρώσει" για να λυγίσει την Ζάλγκιρις (26/10, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ στάθηκε και στον έκτο παίκτη της ομάδας του. Τι είπε ο ΝτεΣον Τόμας.

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague υποδέχεται την Ζάλγκιρις (26/10, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Νίκος Παππάς στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι εξέφρασε την πεποίθηση πως οι φίλαθλοι θα ωθήσουν τους πράσινους στη νίκη.

O 28χρονος γκαρντ του "τριφυλλιού" αρχικά παρατήρησε πως "η Ζάλγκιρις είναι επικίνδυνη όπως πέρσι, παρότι έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Ο Σάρας (σ.σ. Γιασικεβίτσιους) βασίζει το παιχνίδι ανάλογα με τις αδυναμίες του αντιπάλου, οπότε η συγκέντρωση παίζει σημαντικό ρόλο. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και θέλουμε τη νίκη".

Σχετικά για το 26,9% που έχει η ομάδα του πίσω από την γραμμή των 6,75 μέτρων, είπε: "Προς το παρόν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η ομάδα σκοράρει πολύ στην επίθεση, άρα βρίσκουμε τρόπους και οι επιλογές μας είναι καλές. Λείπει και ο Λοτζέσκι που είναι θεωρητικά ο καλύτερος σουτέρ, αλλά νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να ανέβουν τα ποσοστά".

Τέλος, ο Νίκος Παππάς ρωτήθηκε για τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί απέναντι στην Ζάλγκιρις: "Α, ναι, μπράβο μου. Δεν το ήξερα. Μακάρι να συνεχιστεί το σερί. Ίσως είναι τυχαίο, ίσως και η αντιμετώπιση της άμυνας να παίζει ρόλο".

Ο κόουτς μάς έχει εμπιστοσύνη

Ο ΝτεΣον Τόμας από την πλευρά του τόνισε πως "πρέπει να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Η Ζάλγκιρις είναι σκληρή ομάδα και πρέπει να τους ματσάρουμε σε σκληράδα. Τα τελευταία χρόνια δημιουργεί δυσκολίες στον Παναθηναϊκό, είναι μια ομάδα με λίγα λάθη, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, γιατί μπορούν να σε πληγώσουν ανά πάσα στιγμή αν χάσεις λίγο τη συγκέντρωσή σου, όπως είδαμε και πέρσι. Άρα δεν πρέπει να αποκοιμηθούμε ούτε στιγμή".

Παππάς: "Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα μας δώσουν ώθηση"

Σχετικά με το χαμηλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων ο Αμερικανός φόργουορντ είπε: "Πρέπει να συνεχίσουμε να σουτάρουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Η ευστοχία θα έρθει κάποια στιγμή. Ο κόουτς μάς έχει εμπιστοσύνη".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ