EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς"

Παπαπέτρου: "Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς"
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γκραν Κανάρια (99-80).

Έπειτα από περίπου τέσσερις μήνες ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά αγώνα εκτός έδρας στην EuroLeague . Και δεν χαλαρώνει ούτε δευτερόλεπτο. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη των "πράσινων" επί της Γκραν Κανάρια , η οποία κρατάει ζωντανή την ομάδα του Ρικ Πιτίνο στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για τον αγώνα:" Υπήρχε θέληση από όσους παίξαμε σήμερα. Είχαμε υψηλό ποσοστό στα σουτ εντός παιδιάς και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, χωρίς πολλά λάθη. Σίγουρα έβαλε πολλά σουτ η Γκραν Κανάρια, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί και σε άμυνα και σε επίθεση. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πρέπει να παίζουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος σε κάθε παιχνίδι. Δε μας «παίρνει» να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Σήμερα κερδίσαμε τον πρώτο τελικό και έχουμε μπροστά μας άλλον ένα με την Ντρουσάφακα.

Για τις απουσίες:

Κατά τη γνώμη μου οι μεγάλες ομάδες πρέπει να λύνουν τα προβλήματά τους εκ των έσω. Είχαμε ένα πρόβλημα στο "4". Κάποιοι παίκτες έπρεπε να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις και να προσφέρουν διαφορετικά μέσα στο παιχνίδι. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Δεν μπορείς, επειδή έχεις απουσίες, να χάνεις παιχνίδια ή να μην παίζεις καλά. όλοι προσφέραμε τα μέγιστα στο σημερινό παιχνίδι.

Για τα κλειδιά της νίκης:

Ο Παπαγιάννης ήταν απίστευτος, μαζί με τον Βουγιούκα και τον Αντετοκούνμπο θα προσθέσω. Είναι οι τρεις παίκτες που άλλαξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Βουγιούκας ήταν υπερπολύτιμος για όσο έπαιξε. Ο Παπαγιάννης έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορεί να παίζει έτσι και καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και να είναι καταλυτικός. Ο Αντετοκούνμπο έβγαλε απίστευτη ενέργεια και έβγαλε την ψυχή του στο γήπεδο. Αυτά είναι τα κλειδιά της νίκης.

Ακούστε τις δηλώσεις του φόργουορντ του Παναθηναϊκού στον Sport24 Radio 103,3:


Photo credits: Eurokinissi
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ