EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Το Κύπελλο, ο Μάικ Τζέιμς και η βράβευση του Κυρίτση

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε το VIDEO με τα παραλειπόμενα της εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 94-85 της Χίμκι στο ΟΑΚΑ για την 23η "στροφή" της κανονικής περιόδου της EuroLeague, σ' έναν αγώνα που οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το Κύπελλο που κατέκτησαν οι πράσινοι στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Μάικ Τζέιμς, ενώ στην ανάπαυλα ο Μάνος Παπαδόπουλος βράβευσε τον Μιχάλη Κυρίτση.

Μπροστά σε περίπου 10.000 οπαδούς τους, το τριφύλλι έκαμψε την αντίσταση της Χίμκι κάνοντας ρεκόρ παραγωγικότητας στο πρώτο ημίχρονο με 65 πόντους και παρά την σαφώς πιο μέτρια εικόνα του δευτέρου μέρους κατάφεραν να φτάσουν στη 10η φετινή τους νίκη στη διοργάνωση.

Στο γήπεδο έδωσε το "παρών" και ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος χειροκροτήθηκε, ενώ πριν τον αγώνα οι φίλοι της ομάδας μπορούσαν να φωτογραφηθούν με το Κύπελλο Ελλάδας το οποίο είχε κατακτήσει ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη Κυριακή (17/2) στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Στο ημίχρονο, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη δημιουργία του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, η πράσινη ΚΑΕ βράβευσε τον Μιχάλη Κυρίτση για την προσφορά του.

Δείτε το video:

Photocredits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ