EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Στέλνει το συμβόλαιο ο Έιντριαν Πέιν

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έιντριαν Πέιν θα στείλει απόψε το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Έιντριαν Πέιν, ώστε ο Αμερικανός ψηλός να μπει στη συνέχεια στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει στην Αθήνα. Οι παράγοντες της ΚΑΕ επικοινώνησαν το Σάββατο (12/1) με τον ατζέντη του Πέιν και εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του για να γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα μετά τον Σον Κιλπάτρικ.

Με δεδομένο ότι ο Πέιν δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει τον οργανισμό που ονομάζεται Παναθηναϊκός από την περσινή του θητεία στην ομάδα. Ο Αμερικανός θα προσφέρει δύναμη και εκρηκτικότητα κοντά στο καλάθι, η λογική λέει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (18/11 στις 20:00) που είναι αγώνας υψηλών απαιτήσεων στο κομμάτι της ενέργειας, αλλά και πολύ κρίσιμος στην προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει σε τροχιά οκτάδας και playoffs.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ