EUROLEAGUE

Η διαφωνία του Ράις με τους Νέντοβιτς, Τζέιμς, Ντιλέινι: "Το έχω ανάγκη, εσείς όχι"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σαν τρελός θέλει να συνεχίσει τη σεζόν ο Ταϊρίς Ράις, που αντέδρασε στα tweets των Νέντοβιτς, Τζέιμς, Ντιλέινι και εξήγησε γιατί θέλει να πατήσει ξανά παρκέ.

Σημαντικό ποσοστό των παικτών της EuroLeague δεν θέλει να γυρίσει στα παρκέ και αρκετοί από αυτούς το λένε και δημόσια. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Νέμανια Νέντοβιτς της Αρμάνι Μιλάνο, ο Μάικ Τζέιμς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Μάλκολμ Ντιλέινι που αποδεσμεύθηκε από τη Μπαρτσελόνα ανήκουν σε αυτό το group, όχι όμως και ο Ταϊρίς Ράις που επιμένει ότι στο τέλος της σεζόν 2019/20 θα αποσυρθεί από τη δράση για να απολαύσει τη σύνταξη.

" Η κατάσταση είναι παίζουμε έναν μήνα πιθανότατα κακού μπάσκετ από το οποίο θα προκύψουν πολλά προβλήματα ή πάμε στο 2020/21 για το καλύτερο μπάσκετ των τελευταίων χρόνων" έγραψε ο Νέμανια Νέντοβιτς, για να του γράψει ο Μάικ Τζέιμς " είμαι μαζί σου σε ό,τι πεις αδελφέ μου" και να "χωθεί" και ο Μάλκολμ Ντιλέινι λέγοντας "αν είσαι μαζί του, τότε είμαι κι εγώ μαζί σου. Συμφωνώ".

Ο Ταϊρίς Ράις είδε λοιπόν αυτά τα tweets και εξήγησε πως: " έχω ανάγκη αυτόν τον ένα μήνα του κακού μπάσκετ, για να βγω όπως πρέπει στη σύνταξη . Εσείς έχετε χρόνο μπροστά σας, εγώ έχω τελειώσει ". Φυσικά ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν άφησε ούτε αυτό να πέσει κάτω και απάντησε στον παίκτη του Παναθηναϊκού πως " δεν βλέπω τη EuroLeague να επιστρέφει, καλύτερα να υπογράψεις για έναν μήνα στο Ισραήλ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ