EUROLEAGUE

Έπιασε δουλειά χωρίς Μπουρούση

Έπιασε δουλειά χωρίς Μπουρούση

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ξεκίνησε χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 10αγωνιστική τηςEuroLeagueπλησιάζει και όπως είναι φυσικό όλα περιστρέφονται γύρω από την επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για πρώτη φορά ως αντίπαλος. Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» προσπαθούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (2/12), όμως η προετοιμασία ξεκίνησε με πρόβλημα καθώς απουσίασε από το ΟΑΚΑ ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο διεθνής σέντερ ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα και μάλιστα εισήχθη στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» το βράδυ της Δευτέρας (28/11), για παρακολούθηση. Ο Μπουρούσης πήρε εξιτήριο σήμερα το απόγευμα και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ώστε να επανέλθει στη δράση το συντομότερο και φυσικά να είναι κανονικά στην αποστολή του «τριφυλλιού» που θα αναχωρήσει την Πέμπτη (1/12) για τη Βαρκελώνη.

Για την ώρα πάντως, δεν τίθεται θέμα για το αντίθετο. Στο μεταξύ, ο Πασκουάλ τις τελευταίες ημέρες έχει ρίξει το βάρος στην προσαρμογή του Κένι Γκάμπριελ, προκειμένου να βοηθήσει περισσότερο τους «πράσινους» στις επόμενες αναμετρήσεις ενώ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Μάικ Τζέιμς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ