EUROLEAGUE

Αποθέωσε Καλάθη και... Μανγκόκ Ματιάνγκ ο Πιτίνο

EUROLEAGUE / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΟ (ΦΓΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΟ (ΦΓΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια όμορφη συνάντηση είχε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο ο Ρικ Πιτίνο, που έβγαλε το καπέλο στον Νικ Καλάθη για τη μεγαλειώδη εμφάνισή του (PHOTO).

Εκανε καταπληκτικό κοουτσάρισμα, είδε την ομάδα του να κερδίζει στο Μιλάνο την Αρμάνι και πλέον γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μία νίκη για να χωρέσει στην οκτάδα της EuroLeague 2018/19 που θα τον στείλει στα playoffs της διοργάνωσης. Ο Ρικ Πιτίνο ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος το βράδυ της Παρασκευής (22/3) στο Μιλάνο και είχε μάλιστα περισσότερους από έναν λόγους για να χαμογελάει.

Ο Αμερικανός Hall of Famer συνάντησε στο Παλαντέζιο τον Μανγκόκ Ματιάνγκ, έναν 26χρονο σέντερ με τον οποίο συνεργάστηκε από το 2013 έως το 2017 στο Πανεπιστήμιο Λούιβιλ. Ο Αυστραλοσουδανός ψηλός έπαιξε για λίγο στους Σάρλοτ Χόρνετς και φέτος αγωνίζεται στη Βανόλι Κρεμόνα, με αποτέλεσμα να βρει την ευκαιρία για να παρακολουθήσει από κοντά τον πρώην προπονητή του και μια πραγματικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της EuroLeague.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πιτίνο ανέβασε στο Twitter τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλε με τον Ματιάνγκ και αποθέωσε και τον Νικ Καλάθη για του 27 πόντους, τις 14 ασίστ, τις οκτώ ασίστ και τα μόλις δύο λάθη που έκανε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ